Programació i entrades

Concerts a Barcelona

L’Auditori esta situat en un dels barris mes moderns de tota Barcelona i el seu edifici, de forma rectangular recoberta de panells d’acer inoxidable inserits en formigó armat, hi encaixa perfectament, creant un petit reducte musical d’uns 40.000 m quadrats on es pot gaudir d’una amplia selecció de concerts i espectacles a Barcelona.

L’Auditori, a més a més d’ acollir les sales obertes al públic, acull el Museu de la Musica i l’Escola Superior de Musica de Catalunya (ESMUC), on la gran varietat d’estils i especialitats musicals conviuen en igualtat de condicions.

Cada any l’Auditori presenta el seu projecte de concerts Barcelona on s’ajunten una gran quantitat d’artistes i de gèneres musicals per satisfer tots els gustos. A l’Auditori podrà gaudir d’una amplia gama de concerts: des de concerts de la Orquestra Simfònica (OBC) fins a concerts de Música Antiga o concerts al Museu de la Música on l’espectador pot gaudir del so d’instruments originals i realitzar diverses activitats familiars.

La programació de l'Auditori ofereix més de 300 projectes, concerts i espectacles a Barcelona a través dels quals vol desenvolupar la seva missió amb la societat: preservar i difondre el gran patrimoni musical universal fent-lo accessible a tothom.

Durant tot el any hi ha programats concerts i activitats per a totes les edats, des dels mes petits fins als mes grans, pensats per totes les exigències i gustos musicals. Això fa de l’Auditori una de les millors ofertes per gaudir de concerts a la ciutat de Barcelona.

Si vol veure tota la programació disponible i adquirir entrades per l'Auditori per aquest any faci click aquí.

Les entrades dels concerts i espectacles es poden adquirir:

Per Internet:
Cerqueu el concert al que voleu assistir i feu clic a “Comprar entrada” a la sessió seleccionada.

Per telèfon:
Podeu comprar entrades al telèfon 902 150 025 de Ticketmaster de 8 a 24 h.

A les taquilles de L’Auditori:
Dilluns: Tancat
De dimarts a divendres: de 17h a 21h
Dissabtes: de 10h a 13h i de 17h a 21h
Diumenges: obert des d’una hora abans del concert

Atenció al client:
Telèf.: 93 247 93 00
E-mail: info@auditori.cat

Recordeu que si adquiriu un abonament podrà gaudir de molts avantatges: des de descomptes sobre el preu individual de les entrades, localitat assegurada, activitats exclusives, etc...