Produccions en giraDes del Departament de Produccions en Gira apropem els concerts i les activitats que produeix L'Auditori a tots els racons del món: Catalunya, Espanya, Europa i estranger. Perquè creiem en la música com a valor unificador, com a manera de compartir i aprendre un mateix llenguatge, tot i no compartir la mateixa llengua.

T’oferim un ampli ventall de concerts per a tots els públics i de diversos formats:

- Concerts infantils: les produccions del Servei Educatiu de petit format estan dissenyades amb l’objectiu d’impactar per interessar. S’aconsegueix amb una treballada posada en escena supeditada a la música del concert. Educació musical de forma divertida i amena.

- La Banda Municipal de Barcelona (formada per 60 músics) ens ofereix concerts de gran impacte visual i sonor, on podem veure des d’un programa absolutament català a obres clàssiques de diferents èpoques, estils i compositors.

- L’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) promet una qualitat indiscutible i una espectacularitat artística i musical que no deixarà ningú indiferent.

Restem a la teva disposició per a qualsevol consulta

Dades de contacte:

Departament de Produccions en Gira de L’Auditori
Producció i gestió artística:
Marta del Olmo
molmo@auditori.cat


c/ Lepant, 150 – 08013 Barcelona
Tel: 93 247 93 00
Web: www.auditori.cat


Consulteu la programació en gira a continuació:

PRODUCCIONS EN GIRA