COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 15 de maig 2019

Primers confirmats per a la propera temporada de Sitback i Jazz Sessions

Robert Forster i Francesco Tristano participaran al Sit Back, mentre que Chicuelo, Marco Mezquida i Mayte Martín seran alguns dels caps de cartell de les Jazz Sessions.

Primers confirmats per a la propera temporada de Sitback i Jazz Sessions

Ja hem començat a conèixer el noms d'alguns dels artistes que participaran a la temporada 2019-20 de Sit Back i Jazz Sessions i s'han posat a la venda les entrades per aquests concerts.


Per a Sit Back tenim dues confirmacions, les de Francesco Tristano i Robert Forster. Tristano arribarà a L'Auditori el 15 d'octubre amb la col·laboració de Razzmatazz per presentar el seu treball Tokyo Stories. Un disc en el qual destil·la les seves experiències personals i la seva admiració profunda per la ciutat japonesa en 16 peces originals per a piano i electrònica.

Una nit amb Robert Forster en acústic és el nom escollit pel concert que el mític músic australià farà a L'Auditori el proper 20 de novembre com a parada en la gira mundial que l'artista realitza a partir del llançament del disc Inferno. Una cita ineludible que presentem amb la col·laboració de L'Afluent, per veure un dels músics que més va contribuïr a gestar les bases del que als anys 80 es coneixeria com a indie-pop.


Respecte a les Jazz Sessions gaudirem del duo format per Marco Mezquida i Chicuelo i d'un concert de la cantaora Mayte Martín.
Mezquida i Chicuelo seran a L'Auditori el 25 d'octubre acompanyats del percussionista Paco de Mode per estrenar el seu segon àlbum junts, titulat No hay dos sin tres, en què celebren i perllonguen una comunió artística i exquisida. Dos anys han transcorregut des del llançament del seu primer treball, Conexión, amb freqüència considerada una obra mestra i una revelació i que els han portat a alguns dels escenaris més prestigiosos del món, com la Kölner Philharmonie, el Tòquio Jazz Festival o Jazz na Fàbrica de São Paulo, entre molts altres.

Pel que fa a Mayte Martín, la cantant, compositora i cantaora visitarà L'Auditori el 15 de novembre amb Memento, una incitació al record. A aquesta acció sanadora d'agitar la memòria per retre culte al que ens va precedir i agrair el que ens va ser concedit. L'acte de detenir-se a reflexionar sobre l'essencial.

Anar al principi