COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Atenció:

La sessió de divendres, 11 de desembre de 2020, d'aquest concert, programat inicialment a les 20 h, avança la seva hora d’inici a les 19 h. Les entrades ja adquirides seran vàlides per al nou horari.
Per tal d'ajustar-se a les directrius del PROCICAT, L'Auditori de Barcelona ha modificat els horaris permetent així que el públic torni a casa tranquil·lament.

El director Baldur Brönnimann substituirà el titular de l’OBC, Kazushi Ono, que ha hagut de cancel·lar la seva participació en aquest concert per motius de salut.
Lamentem profundament les molèsties que aquest canvi hagi pogut ocasionar i desitgem una ràpida recuperació al mestre Kazushi Ono.

**************

Segueix-lo en directe a L'Auditori Digital diumenge, 13 de desembre de 2020 a les 11 h.

Prélude

Repertori

  Claude Debussy: Prélude à l'après-midi d'un faune, L 86 (1894) 11'
  Marc-André Dalbavie: Concert per a flauta (2006) 18'
  Maurice Ravel: Ma mère l'oye (1911) 29'

Intèrprets

  Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC)

  Emmanuel Pahud, flauta
  Baldur Brönnimann, direcció

Programa

El Prélude à l’après-midi d’un faune de Claude Debussy pren el nom del text homònim de Stéphane Mallarmé. Un treball de fragments musicals tractats com a successions d’esbossos d’escenes panteistes fa que la rellevància d’aquesta obra sigui cabdal per entendre tant la música orquestral del segle passat com la dansa moderna a partir de la versió que en va coreografiar Vaslav Nijinski.

El Concert per a flauta de Marc-André Dalbavie, dedicat a Emmanuel Pahud, és una recerca valenta de les possibilitats del color tímbric i del procés sonor com a impulsors d’un virtuosisme que mai resulta sobrer.

Ma mère l’Oye, l’última obra del programa, pren el nom del recull de contes clàssic de Charles Perrault publicat el 1697, i comença justament amb un preludi. Original per a piano a quatre mans i escrita el 1908, fou un regal de Maurice Ravel a Mimi i Jean Godebski, fills de dos dels seus millors amics.

  • ESPECTACLE FINALITZAT
  • 11, 12 i 13 de desembre 2020
 • 25 € / 35 € / 45 € / 55 €
 • Sala 1 Pau Casals
 • Temporada Simfònica 20-21

Un dels trets distintius de la música francesa és la cura pel color. Des de Jean-Philippe Rameau fins a l’espectralisme, passant per Hector Berlioz i Claude Debussy, podem trobar una concepció de la instrumentació i de l’orquestració refinada i voluptuosa, amb una atenció especial pels jocs tímbrics.

DESCARREGA EL PROGRAMA DE MÀ AQUÍ

També et pot interessar

El motiu del destí
Temporada Simfònica 20-21

El motiu del destí

CONCERT EXTRAORDINARI DEDICAT A LA MARATÓ

Representacions:
19 i 20 de desembre 2020
Lloc:
Sala 1 Pau Casals
Els elements
Temporada Simfònica 20-21

Els elements

Representacions:
23 i 24 de gener 2021
Lloc:
Sala 1 Pau Casals
Mahler 4
OBC

Mahler 4

Audrey Luna, Carolyn Sampson i Ludovic Morlot

Representacions:
30 de setembre, 1 i 2 d'octubre de 2022
Lloc:
Sala 1 Pau Casals

Comprar entrades

info

Anar al principi