Notícies

Lisi Andrés | 29 febrer 2016

PIRATES DEL CARIB PROPERA PROPOSTA DEL CICLE OBCINEMA

Després de l’èxit de Gladiator Live, el Capìtà Jack Sparow i la fantàstica banda sonora de Klaus Badelt i Hans Zimmer protagonitzaran la propera proposta del Cicle OBCinema el cap de setmana de l’1, 2 i 3 d’abril.

Després de l’èxit de Gladiator Live, el Capìtà Jack Sparow i la fantàstica banda sonora de Klaus Badelt i Hans Zimmer protagonitzaran la propera proposta del Cicle OBCinema el cap de setmana de l’1,2 i 3 d’abril.

Pirates del Carib, la Maledicció de la Perla Negra és la nova proposta del Cicle OBCinema que permet als espectadors gaudir de les millors bandes sonores mentre es projecta la pel·lícula en pantalla gegant. Després de l’èxit de Gladiator Live, que va exhaurir totes les entrades, ara seran el capità Jack Sparrow, el jove Will Turner i la guapíssima Elisabeth Swann els encarregats de fer vibrar el públic amb les seves aventures mentre gaudeixen de la fantàstica banda sonora composada per Klaus Badelt i Hans Zimmer interpretada en directe per l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya. Una història divertida, apassionant i espectacular, com la seva música, que va orquestrar un equip format per nou compositors. Per interpretar aquesta magnífica banda sonora que durà l’OBC cap a Illa Tortuga comptarem amb la batuta del director David Firman i del cor masculí Ensemble O Vos Omnes.

El cicle OBCinema proposa una experiència única que permet al públic gaudir de la projecció d’una pel•lícula mentre n’escolta la banda sonora interpretada en directe. Aquesta temporada es podrà veure i escoltar també Danny Elfman. Música de les pel•lícules de Tim Burton (14 i 15 de maig), que serà l’última proposta d’aquest any. La programació dedicada a les grans bandes sonores de la història del cinema interpretades per l’OBC referma la voluntat de L’Auditori d’obrir-se a nous públics i treballar per acostar la música a la ciutat. Amb aquesta proposta es facilita que persones que no han escoltat mai en directe l’Orquestra la descobreixin per primera vegada i s’animin a seguir gaudint de la música simfònica. Per facilitar aquesta continuïtat des de L’Auditori se’ls recomanen altres simfonies que els poden resultar interessants. Aquesta iniciativa ja es va dur a terme la temporada passada amb El Senyor dels Anells i la resposta va ser molt positiva. En aquesta mateixa línia l’OBC continua obrint el seus assaigs generals a diferents col3lectius gratuïtament perquè puguin conèixer el treball de l’Orquestra.