PI DE LA SERRA

Dues tasses

  • 20€
  • Sala 3 Tete Montoliu
  • AMPLIFICATS

Intèrprets

Pi de la Serra, veu i guitarra
Amadeu Casas, guitarres i veus
Joan Pau Cumellas, harmòniques i veus
Matias Mastrarrigo, baix elèctric
Salvador Toscano, bateria

Pi de la Serra presenta a L'Auditori el seu nou disc "Dues tasses".

Programa

Incansable com sempre i més ple d’energia que mai, Pi de la Serra afronta aquest concert a L’Auditori presentant el nou disc “Dues tasses” que s’ha vingut gestant durant els últims anys i que es presenta en formació de quintet, constituït per un grapat de bons músics dins l’àmbit de la cançó i el blues.
La proposta incorpora d’una banda cançons emblemàtiques, algunes de les quals fa temps que no formen part del seu repertori habitual (El Fariseus, Merda,...) a part d’aquelles que no hi poden faltar (L’home del carrer, Fills de Puta, Si la Merda fos or,....). També d’altres caracteritzades per una extrema sensibilitat i que només el Quico ha sabut construir (Suau, Blaus,..), i gaudirem alhora de temes i cançons dedicats als seus estimats amics (Sota els astres del cel de Paolo Conte o L’escola de Ribera de l’Ovidi Montllor) o grans blues instrumentals (My chaufffeur de Memphis Minnie o Hey hey baby de Big Bill Broonzy).
Finalment és important destacar la inclusió de l’obra mes recent del Quico, amb cançons com: Quan un es torna gran, S’ha de parlar per mes dir, Virginia Slims, Flor de Clavell o l’Homenatge a Chet Atkins.
En definitiva un concert de presentació ben complert on es demostra la vigència d’una obra de més de 50 anys i on podrem copsar l’evolució compositiva des dels inicis i fins les noves cançons que oferia a L’Auditori.

També et pot interessar

PERE MARTÍNEZ
Afters

PERE MARTÍNEZ

Canta Falla

Representacions:
Lloc:
Sala 3 Tete Montoliu
JOSEP CABRÉ I MIQUEL VILLALBA
Música de Cambra

JOSEP CABRÉ I MIQUEL VILLALBA

JOSEP CERCÓS

Representacions:
15 d'abril 2020
Lloc:
Sala 4 Alicia de Larrocha
DEMOLEDORA
Escenes

DEMOLEDORA

Sara Serrano, David Climent (los corderos.sc), Adriano Galante (Seward), Alessia Schoor

Representacions:
18 i 19 d’abril 2020
Lloc:
Sala 3 Tete Montoliu

Comprar entrades

info