Notícies

Aleix Palau | 11 desembre 2019

Pau Vallvé exhaureix localitats pel seu concert de divendres a L'Auditori

El cantant, guitarrista i compositor Pau Vallvé torna a L'Auditori per presentar el seu 16è disc, Life vest under your seat, el 5è signat sota el seu nom. Amb totes les localitats exhaurides, el concert serà el proper divendres 13 a la Sala 3 Tete Montoliu de L'Auditori dintre de la temporada Sit Back.

Amb més de 20 anys damunt dels escenaris i després de dues llargues gires presentant els seus dos treballs anteriors, Pau Vallvé interpreta un disc que, malgrat que té el títol en anglès, està cantat íntegrament en català i ha estat composat, tocat, mesclat i produït únicament i exclusiva pel mateix artista.

Pau Vallvé ens porta un treball explosiu, elèctric i alhora introspectiu i emocional. 12 cançons que destil·len aquesta mescla d'emocions tan característica a la què ens té acostumats el músic barceloní.

L'artista arriba a L'Auditori acompanyat per Darío Vuelta al baix, teclats amb el peu i llums i Víctor Garcia a la bateria.Amb el concert de Pau Vallvé, el Sit Back, la gran aposta de L'Auditori per les músiques modernes, arriba al seu equador. Després dels èxits de crítica i públic aconseguits amb Francesco Tristano, Robert Forster i ara Pau Vallvé, el cicle seguirà amb María José Llergo al febrer, James Blake a l'abril i PAVVLA al maig.

Podeu consultar tota la programació en aquest enllaç.