Notícies

Lisi Andrés | 6 febrer 2017

Pablo Martínez revisita les Goyescas de Granados a les Jazz Sessions de L’Auditori

Després de l'èxit recollit per Mayte Martín, amb totes les entrades exhaurides, les Jazz Sessions de L’Auditori segueixen aquest divendres 10 de febrer amb una nova proposta que revisita Granados en clau de jazz i flamenco gràcies al talent de Pablo Martínez Group.

Les Jazz Sessions de L’Auditori segueixen aquest divendres 10 de febrer amb una nova proposta. Amb motiu el centenari de la mort del compositor lleidatà Enric Granados, L'Auditori ha encarregat al trombonista i cantaor Pablo Martínez revisitar l'obra Goyescas des del prisma del jazz i el flamenco. Pablo Martínez Group Revisiting Goyescas pren com a punt de partida aquesta obra del compositor lleidatà. Una obra mestra originalment escrita per a piano que després va donar lloc a l'òpera homònima.

Des del prisma del jazz i el flamenco, estils que treballa Martínez, l'obra arriba a una nova dimensió tant per la seva adaptació estilística com per la mateixa formació de la banda, on el pes melòdic va a càrrec de Lluc Casares al saxo i el mateix Pablo Martínez al trombó, recolzats per una secció rítmica de luxe amb Xavi Torres al piano, Marc López a la guitarra flamenca, Joan Lligadas al contrabaix i Joan Terol a la bateria.

El cant flamenco de Pablo Martínez també hi serà present, donant a l'espectacle el punt definitiu per aconseguir un genuí so de flamenco-jazz.