COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

OVIDI SIMFÒNIC. PERQUÈ VOLEM!

  • 12€
  • Sala 1 Pau Casals
  • Barnasants

  Aquest concert es pot comprar també a través de l'abonament compartit amb el concert MIQUEL GIRONÈS I LA BMB del Festival Tradicionàrius:
  aquí

  -

  Programa

  Perquè volem! és un concert d’homenatge a Ovidi Montllor on la seva música, la seva personalitat i la seva figura es barregen en un espectacle multidisciplinari. Per primera vegada s’escoltaran les cançons d’Ovidi en un format únic: banda simfònica i veus. A càrrec de la Corporació Musical Primitiva d’Alcoi i la Coral Sant Jordi de Barcelona, aquesta proposta musical té com a voluntat última ser un espai per a la reflexió a partir de les creacions del propi cantautor alcoià en un marc tan inusual com suggeridor.

  La Corporació Musical Primitiva es una associació sense ànim de lucre establida a Alcoi (Alacant), titular de l' Escola de Música "Amando Blanquer", la Banda Primitiva d'Alcoi i la Colla de dolçaines i tabals "La Cordeta" son les seves principals unitats artístiques.

  La Coral Sant Jordi està integrada per una seixantena de cantaires de procedència, ideologia i formació ben diversa. Fidels a l’esperit del seu fundador, Oriol Martorell (director des de 1947 fins al 1991), la Coral Sant Jordi viu el cant coral en la seva immensitat: des de la música clàssica fins als autors contemporanis, contemplant també la música tradicional catalana. En paraules de Martorell:“[...] ho hem volgut cantar tot. Des de melodies medievals gregorianes o del Llibre Vermell de Montserrat i fins a música de jazz, sense oblidar els grans músics de tots els temps”. Després de més de 60 anys de presència en el panorama coral, la Coral Sant Jordi manté una actitud de millora constant, amb programes musicals ambiciosos que demanen als cantaires dedicació i perfeccionament tècnic per aconseguir un so propi, el que des de l’any 2000 explora Lluís Vila, director de la Coral Sant Jordi.

  Col·laboren

  • Festival Barnasants

  També et pot interessar

  Hathor Consort i Hana Blažíková
  Llums d'Antiga

  Hathor Consort i Hana Blažíková

  Representacions:
  12 de maig 2021
  Lloc:
  Capella de Santa Àgata
  Trio Fortuny
  Música de Cambra

  Trio Fortuny

  Representacions:
  13 de maig 2021
  Lloc:
  Sala 2 Oriol Martorell
  Doble concert
  Temporada OBC

  Doble concert

  Representacions:
  14 i 15 de maig 2021
  Lloc:
  Sala 1 Pau Casals

  Comprar entrades

  info

  Anar al principi