Orquestra OBC
tEMPORADA 2024/25

Descobreix la nova temporada!

Figures del violí, com Renaud Capuçon, Frank Peter Zimmermann, Carolin Widmann i Daniel Hope; del violoncel, com Julia Hagen, Gautier Capuçon i Pablo Ferrández; del piano com Jan Lisiecki, Albert Cano Smit, Lucas Debargue i Leif Ove Andsnes i grans veus com Anna Prohaska, Sarah Aristidou, Alexandra Lowe i Sílvia Pérez Cruz.

La batuta del director titular de l’orquestra, Ludovic Morlot, en la seva tercera temporada i la de Stephanie Childress, la nova directora principal convidada.

I una programació ideada a partir del concepte de natura com a font d’inspiració en la creació musical, que ens oferirà un viatge des de l’impressionisme i la música programàtica fins al paisatge sonor contemporani, fornit d’obres tan emblemàtiques com la Simfonia alpina de Strauss, la “Pastoral” de Beethoven o La mer de Debussy, i que ens menarà fins a racons inexplorats, com el nou quartet de corda de Ramon Humet, Vers l’infinit.

Tot això i molt més és el que t’espera a la nova temporada de l’OBC a L’Auditori, (Contra) Natura (24-25), que completa el díptic encetat amb l’anterior, Poder o revolta (23-24). Aquesta temporada de L’Auditori reflexionarà sobre la relació entre la creació artística i la natura, i planteja la programació com un viatge que explora la relació ésser humà-natura, des de l’Antiguitat fins a la societat contemporània.

ABONA’T A LA NOVA TEMPORADA DE L’OBC I ESTALVIA FINS A 62 €

Pots abonar-t’hi aquí.

Principals mitjans patrocinadors:

CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.