COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

9 de febrer 2010

Odracir Lavid porta el seu nou treball "Biodiversitat" a L’Auditori el proper dijous 11 de febrer

La seva ment inquieta no ha parat des que a principis dels 80 aquest estudiant del Taller de Músics va ser finalista en un dels primers concursos de noves músiques que es van organitzar. I ara, Odracir Lavid ens porta el seu nou treball, "Biodiversitat", a L’Auditori el proper dijous 11 de febrer en el marc del 5è Festival Internacional de Percussió de Catalunya.

Odracir Lavid ens presentarà amb Biodiversitat un espectacle multimèdia on uneix la plasticitat de la dansa i el video-art amb una música percussiva de ritmes ètnics representats per instruments tradicionals com l'udu o el batak, que es fusionen amb les línies electròniques que caracteritzen aquest artista.

Un concert resultat de 25 anys dedicats a l'experimentació, durant els quals Odracir Lavid s'ha sumat a multitud de projectes amb els sons electrònics de teló de fons. Armat amb un GuitarSynth, el multiinstrumentista s'ha embrancat a grups new age com Terra; ha creat produccions com l'EthnoSyntheticJazz que va estrenar al 37è Festival de Jazz de Barcelona i va passejar pel territori nacional amb la gira Ressons. Tot això a més, comprometent-se amb propostes de caràcter solidari sobre problemes socials i medioambientals que li han valgut rebre el recolzament de l'UNESCO.

Anar al principi