COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 8 de febrer 2019

L’OBC i L’Auditori dediquen tres concerts a les persones refugiades

L'estrena d'una obra de Peter Eötvös dedicada a les víctimes i la col·laboració amb Open Arms i Casa nostra, casa vostra segellaran un cap de setmana centrat en les víctimes del Mediterrani. Serà el 15, 16 i 17 de febrer a la Sala 1 Pau Casals de L'Auditori.

L’OBC i L’Auditori dediquen tres concerts a les persones refugiades

El director Rafael Payare dirigirà música de Richard Strauss i l'estrena d'una obra de Peter Eötvös.

El cap de setmana del 15, 16 i 17 de febrer l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya oferirà un concert per les persones refugiades. La iniciativa, impulsada per L’Auditori amb la col·laboració de l'ONG Open Arms i l'entitat Casa nostra, casa vostra, forma part del compromís social de l’OBC. L’import de les entrades comprades amb la tarifa REFUGI es lliurarà a Open Arms.

La greu situació del Mediterrani i la vulnerabilitat dels refugiats són la clau d'aquesta col·laboració, que arriba en un moment especialment crític per l'aturada dels vaixells de salvament humanitari al Mediterrani i quan es compleixen dos anys de la gran manifestació sota el lema "Volem acollir", la més gran celebrada a Europa amb aquest clam.

Els concerts coincideixen amb l’estrena estatal de l’obra Alle vittime senza nome, del compositor Peter Eötvos, un plany simfònic per la mort de tants i tants refugiats al Mediterrani. L’obra, molt lligada a l’actualitat i plena d’emocions, perfila un raig d’esperança per aquesta terrible situació. El programa, que estarà dirigit pel mestre veneçolà Rafael Payare, es completarà amb música de Richard Strauss.

Anar al principi