COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 13 de novembre 2019

La nova temporada Escenes fa dialogar la música amb les arts escèniques amb tres propostes trencadores

Les Impuxibles, Xavier Bobés i Demoledora fusionen escena i música al laboratori de nova creació de L'Auditori.

Després de l'èxit d'Homenaje a Martha Graham el passat mes d'octubre, continua la sisena temporada Escenes de L'Auditori amb tres propostes que posen en diàleg la música i les arts escèniques.

La primera cita serà els dies 1 i 2 de febrer amb Les Impuxibles i l'espectacle Suite TOC núm. 2. Quins són els paràmetres que estableixen una societat sana? Les germanes Clara i Ariadna Peya participen en el Festival Beethoven250 de L'Auditori amb aquesta peça que tracta sobre la simptomatologia del TOC (Trastorn Obsessiu Compulsiu) i que ens fa reflexionar sobre l'aïllament que pateixen molts d’altres col·lectius com les persones amb sordesa, i la seva percepció de l'art i la realitat. Un espectacle accessible en què la llengua de signes és un llenguatge escènic més.

Del 20 al 23 de febrer podrem gaudir de Corpus de Xavier Bobés. Una coproducció de L'Auditori i Los Teatros del Canal de Madrid que consistirà en una trobada entre una peça escultòrica, un manipulador d'objectes i un músic. Un diàleg escènic a cau d'orella de la qual podran participar només 25 persones en cada passi.

Aquí, l'artista proposa explorar el moviment d'un objecte escultòric amb relació al cos humà, l'animal i el vegetal. Es tracta d'una reflexió poètica sobre la cosificació que cerca trobar la manera d'interpretar-la, transformar-la i representar-la.

La posada de llarg del col·lectiu Demoledora, que uneix a la directora i mediaturga Sara Serrano, l’actor i creador David Climent (loscorderos.sc), el músic i performer Adriano Galante (Seward) i l’arquitecta Alessia Schoor, reflexionarà sobre el tema de l’habitatge digne des de les quatre perspectives artístiques dels integrants de l'espectacle. Serà el 18 i 19 d'abril.

Escenes, universos que s'uneixen en una mateixa programació
La sisena temporada Escenes referma L'Auditori com l'altaveu de la modernitat musical a Barcelona. Per això, aquest laboratori de nova creació segueix apostant per espectacles únics que posen cara a cara la música en directe amb altres disciplines.

L'experimentació, la recerca dels límits, la suma de talents i el risc artístic són un motor que dona l'oportunitat a artistes i públic de créixer junts al voltant d'un espectacle viu i en transformació constant.

Trobaràs més detalls sobre la programació Escenes 19-20 en aquest enllaç.