COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 8 de novembre 2018

El nou espectacle Banda Ampla inaugura la temporada de Familiars de L'Auditori amb totes les entrades venudes

La música de Joan Albert Amargós i la direcció escènica de Jordi Oriol es fusionen per a crear la primera guia de banda per a joves del món. El servei educatiu de L'Auditori es manté en la primera lliga europea amb l'impuls de nous formats i mantenint els concerts i espectacles més emblemàtics de la seva programació.

El proper dissabte 10 de novembre s'inaugura la temporada de concerts Familiars de L'Auditori amb el nou espectacle Banda Ampla. El compositor Joan Albert Amargós i el dramaturg Jordi Oriol co-signen la primera guia de banda per a joves del món, inspirada en la famosa The Young Person's Guide to the Orchestra que Benjamin Britten va escriure fa més de mig segle per acostar la música simfonica als més petits.

Banda Ampla és un encàrrec del servei educatiu de L'Auditori i la Banda Municipal de Barcelona i té com a objectiu destacar les diferents sonoritats i grups d'instruments que hi ha dintre d'aquesta formació instrumental.

La música fresca i amena d'Amargós es fusiona amb la divertida escenografia de Jordi Oriol i l'espai i vestuari de Joana Martí. La Banda Municipal està dirigida per Juan Miguel Romero.

La música de Joan Albert Amargós es completa amb les Quatre danses escoceses, op. 59 de Malcolm Arnold i Slava de Leonard Bernstein. Gairebé 4.000 nens d'escoles de tot Catalunya gaudiran aquesta temporada de Banda Ampla entre els dies 7 i el 9 de novembre.

L'estrena oficial de l'espectacle, amb les entrades exhaurides des de fa mesos, serà el dia 10 de novembre dintre de la programació de Familiars de L'Auditori.

Les families assistents a la funció del dia 10 podran a més participar en un concurs d'Instagram que consistirà en fer-se una foto davant del photocall de L'Auditori, que estarà situat al vestíbul de la Sala 2 Oriol Martorell, i penjar-lo amb el hashtag #enfamilia i #auditori. El premi seran quatre entrades pel concert Händel & Friends.

El Servei Educatiu de L'Auditori té previst tornar a programar Banda Ampla la propera temporada.


Un servei educatiu de referència a nivell internacional
El Servei Educatiu de L'Auditori fa arribar cada any les seves propostes a més de 168.000 persones. És un pioner i un referent a Europa en la preparació de concerts, tallers i material didàctic per a públics escolar i familiar de totes les edats.

Cada temporada oferim una programació de fins a 26 produccions diferents per a famílies amb nens de totes les edats, amb més de 90 concerts al llarg de l'any.

Cada concert està creat a mida dels infants. Un equip de pedagogs, compositors, músics, coreògrafs i directors d'escena treballen perquè la seva primera experiència musical, sigui única i especial. També oferim la possibilitat de preparar-vos pel concert a través dels tallers familiars.

Trobareu tota la programació aquí.