COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 16 de març 2022

L'Auditori estrena l'espectacle familiar Tutti fan piu

El concert proposa un viatge arreu del món a través del cant de diversos tipus d'ocells.
Els dos propers caps de setmana a la Sala 3 Tete Montoliu amb la direcció musical de Marta Roma i escènica de Montse Roig.

L'Auditori estrena l'espectacle familiar Tutti fan piu

L'Auditori de Barcelona estrena Tutti fan piu, el nou espectacle infantil del seu Projecte educatiu. Un concert adreçat a infants a partir d’1 any i que planteja un viatge pel món a partir del cant de diversos ocells.

Amb la direcció musical de Marta Roma i l'escènica de Montse RoigTutti fan piu ja s'està presentant al públic escolar i s'obrirà al públic familiar durant els dos propers caps de setmana.

Sobre l'escenari hi haurà cinc músics que toquen instruments diversos d’arreu del món. Uns músics que presentaran sonoritats de cu-cuts, cignes, ànecs, lloros, pingüins, flamencs, estruços i altres aus i que faran ballar, cantar, escoltar i emocionar amb músiques de diferents països, al públic assistent. 

De la mà d'aquests ocells es podran escoltar arranjaments musicals que faran que el púbic viatgi a diferents indrets d’Amèrica, Europa i Àsia i permetrà també escoltar músiques amb tempos i estils ben diferents. Aquestes músiques estan interpretades per diversos instruments que es presentaran al llarg del concert amb petits interludis musicals que simbolitzen els ocellets que porten a dins.

Al concert hi haurà peces participatives que permetran als infants ser part activa de l’espectacle. Per això, a L'Auditori Digital es pot escoltar el disc del Tutti fan piu i consultar el material didàctic que s'ha realitzat per aquest espectacle.


Intèrprets

Marta Roma, direcció musical
Montse Roig, direcció escènica

Edurne Arizu: acordió i veu
Dídak Fernández: percussions
Eduardo Mercuri: guitarres
Marta Roma: violoncel i veu
Gener Salicrú: clarinet, clarinet baix, duduk i veu

Assistent de direcció: Joan Casas

Disseny d'escenografia:
Xesca Salvà
Paula González Infante

Disseny de vestuari: Paula González Infante

Confecció de vestuari:
Marina Blasco Fornié
Ismael Rey Infante

Estudiant en pràctiques d'escenografia: Ana Laura Sánchez Muñoz

Il·lustracions de Rebeca Luciani

Anar al principi