COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 25 de juliol 2022

L'Auditori Digital passa a ser L'Auditori Play i serà gratuït a partir del mes d'agost

A partir del mes d'agost, els concerts de L'Auditori Digital seran gratuïts i la plataforma passarà a denominar-se L'Auditori Play. La iniciativa forma part de l'estratègia de digitalització de L'Auditori i farà més accessible la cultura i la programació de la casa als diversos públics.

L'Auditori Digital passa a ser L'Auditori Play i serà gratuït a partir del mes d'agost

D'aquesta manera, la seixantena de concerts que ja es poden veure a L'Auditori Digital estaran a l'abast de tothom. Les persones que accedeixin a la plataforma, que només s'hauran de registrar, podran gaudir de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i la Banda Municipal, de solistes com Xavier Sabata, Núria Rial, Nicola Benedetti i de batutes com Juanjo Mena, Ludovic Morlot o Dani Espasa, així com propostes de jazz, pop o electrònica.

Als concert s'hi sumaran també entrevistes amb integrants de l'OBC, xerrades amb compositors i compositores que creen obres dins la programació de L'Auditori, i també els diversos enregistraments que s'estan duent a terme amb el segell discogràfic digital.

A més, el catàleg existent seguirà creixent amb nous títols que s'aniran afegint. Una altra de les novetats serà que no hi haurà concerts en streaming, però si s'enregistraran concerts que s'oferiran en una qualitat mai vista. 

Anar al principi