COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 30 de setembre 2021

L'Auditori participa al Ciutat Flamenco amb l'estrena d'un espectacle que homenatja a Paco de Lucía

Suite de Lucía es podrà veure el proper 22 d'octubre a la Sala 2 Oriol Martorell de L'Auditori i és una coproducció de L'Auditori, ESMUC i Taller de Músics.

L'Auditori participa al Ciutat Flamenco amb l'estrena d'un espectacle que homenatja a Paco de Lucía

L'Auditori se suma un any més a Ciutat Flamenco amb l'estrena de Suite de Lucía, un concert homenatge al gran mestre que es farà el proper 22 d'octubre a la Sala 2 Oriol Martorell amb alguns dels seus temes més representatius arranjats per Joan Albert Amargós, Santiago Galán i David Leiva.

Paco de Lucía no ha estat tan sols un dels guitarristes més importants de tots els temps; la seva manera d’entendre el flamenc i de portar-lo a la pràctica ha contribuït decisivament a internacionalitzar aquest gènere musical i a apropar-lo a altres músiques com el jazz.

A Suite de Lucía, els arranjadors aprofundeixen en la música de Paco de Lucía gràcies a la seva experiència musical i als grans coneixements de jazz i flamenc, tot dotant-la d’una meravellosa musicalitat per a big band.

L’espectacle, coproduït per L'Auditori, Taller de Músics i l’Escola Superior de Música de Catalunya, comptarà amb la direcció d'Amargós i amb la participació del professorat i l’alumnat d’ambdues escoles, als quals s’uniran artistes que van acompanyar De Lucía al llarg de la seva carrera, com Carles Benavent o Antonio Serrano.

Localitats disponibles aquí.

Anar al principi