COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Music of the day from Europe’s Concert Halls

Music of the day from Europe’s Concert Halls

Confiants + Quartet Casals Schubert #3

Conecteu-vos al nostre Facebook i gaudiu d'aquesta actuació a través d'aquest enllaç

DILLUNS 15 | 20.30 h | FACEBOOK DE L'AUDITORI DE BARCELONA

Tornem a ser en directe a través de les nostres xarxes socials, en companyia del públic de les millors sales de concerts de tot Europa i amb dues estrenes! Des de les llars dels músics de l'OBC i des d'un dels nostres escenaris, compartim amb els auditoris de tot el continent dues joies instrumentals de casa nostra, diferents entre elles, però molt especials!

Confiants és l'única obra orquestral encarregada, escrita i interpretada durant el confinament. Els músics de l'Orquestra OBC interpreten des de les seves cases aquesta obra encàrrec de L'Auditori de Barcelona al compositor Bernat Vivancos. Una partitura gegant per a una gran orquestra!

A més, presentem el tercer concert de la integral de Schubert que el Quartet Casals va oferir en cinc nits inoblidables a L’Auditori l’any 2013. Schubert continua sent un compositor "modern", fins i tot gairebé 200 anys després de la seva mort, i la formació ens transmet la seva connexió i el seu amor pels quartets del músic vienès en aquest actuació sota el títol String Quartets #3.

Descobreix tots els detalls d'aquest projecte a la pàgina web de Neu records

Anar al principi