COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 30 d'abril 2020

El Museu de la Música cancel·la els seus concerts i activitats fins a final de temporada

Davant la impossibilitat de continuar amb la programació prevista a causa de la crisi de la COVID-19, el Museu de la Música de Barcelona es veu obligat a posar fi a les activitats de la present temporada 2019-2020 fins el 28 de juny.

El Museu de la Música cancel·la els seus concerts i activitats fins a final de temporada

Des de l'inici del confinament fins a final de temporada 52 activitats s'hauran vist afectades. Aquesta xifra correspon a 12 concerts, 16 visites guiades, 6 activitats familiars, 9 activitats participatives, 6 activitats de caire pedagògic i 3 activitats d'àmbit divulgatiu.

El Museu roman temporalment tancat per limitar la progressió de la COVID-19, però esperem que les seves portes puguin obrir-se a mesura que la fase de desconfinament ho permeti. D'aquesta manera, la cancel·lació de les activitats afecta només a la programació del Museu però no a la desitjada reobertura al públic de la institució en les properes setmanes.

Volem aprofitar per agrair a tots els mitjans de comunicació el vostre suport i confiança, que tant necessitarem quan tot això passi per reactivar la vida cultural del país.

Anar al principi