Notícies

Lisi Andrés | 31 gener 2017

Mayte Martín presenta a L’Auditori el seu nou espectacle “Al flamenco por testigo”

Les Jazz Sessions de L’Auditori presenten aquest dissabte la nova proposta de la cantaora Mayte Martín que es podrà veure per primera vegada a Barcelona.

La programació de jazz de L’Auditori arriba aquest dissabte a la seva segona cita. Mayte Martín presenta a Barcelona el seu nou espectacle “Al flamenco por testigo” en el qual segueix recuperant cants antics, aportant al flamenc la seva particular filosofia, una estètica artística i musical radicalment diferent.
La seva singular manera de concebre el de sempre posant al servei de les grans obres del cant clàssic la seva sensibilitat única, les seves infinites capacitats comunicatives són el secret del que aconsegueix transmetre a escena.
Cadascuna de les incursions de Mayte Martín en el repertori antic acaba sent una exquisida obra d'arqueologia i restauració reconeguda aplaudida per entesos i profans; de la seva mà, totes aquestes obres conserven la seva bellesa i la seva idiosincràsia, però els infon un tractament refinat i subtil que les converteix en delicatessen. Peces comprensibles i que podran gaudir fins i tot les oïdes més desacostumades.
Les Jazz Sessions de L’Auditori també comptaran amb Chicuelo i Mezquida, dues personalitats artístiques que encreuaran els seus camins a L’Auditori per retre un homenatge musical al Mare Nostrum, als seus ports i a les seves aigües. I al juny serà el torn de l’Esmuc Jazz Project que presentarà un concert entorn el teclista de jazz i compositor austríac Jose Zawinul.