COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 24 d'abril 2019

Localitats exhaurides per al concert de David Soler a L'Auditori

David Soler revisita l'àlbum Dark Side of the Moon de Pink Floyd acompanyat de Maria Arnal i Marcel Bagès. Un encàrrec de L'Auditori per a la temporada Jazz Sessions basat en el clàssic de la banda britànica Pink Floyd. El 26 d'abril a les 21 h a la Sala 3 Tete Montoliu de L'Auditori.

Localitats exhaurides per al concert de David Soler a L'Auditori

El proper divendres 26 d'abril el guitarrista David Soler serà a L'Auditori per revisitar el disc Dark Side of the Moon de Pink Floyd acompanyat d'artistes com Maria Arnal i Marcel Bagès. Un encàrrec de L'Auditori que arriba amb les entrades exhaurides.

L’aproximació que David Soler fa a la interpretació de la guitarra és única. Durant les darreres dues dècades s’ha forjat en els grans escenaris d’Europa i Amèrica amb bandes de pop i rock, mentre pausadament desenvolupava un llenguatge instrumental d’avantguarda que ell mateix anomena denga.

Els referents de Soler van de Brian Eno a Robert Fripp i del guitarrista Bill Frisell a compositors com Béla Bartók, Olivier Messiaen o Frank Zappa. Partint de tot aquest substrat, Soler farà seva una obra icònica del pop-rock, el Dark Side of the Moon de Pink Floyd. Un disc pioner en l’ús de la tecnologia surround i amb múltiples capes que Soler disseccionarà i tornarà a unir dins d’un ambient de jazz embolcallant i sofisticat.

David Soler, a la guitarra elèctrica i pedal steel, estarà acompanyat per la veu de Maria Arnal, Marcel Bagès a la guitarra elèctrica i sintetizadors, Vicent Pérez al trombó i fxs, Ylia a l'electrònica i teclats i Antonio Torres a la bateria.

Anar al principi