LLUMS D'ANTIGA

La segona edició del Festival Llums d’Antiga continua amb l’esperit d’apropar al públic repertoris i intèrprets que van més enllà de les sales de concerts. Emmarcat en el 250 aniversari del naixement de Ludwig van Beethoven, la seva figura és el punt de partida per explorar la idea de llibertat, personal i artística.

Sota el títol “Llibertat. Entre el caos i l’ordre” s’articula una programació que de nou s’escampa per la ciutat. Se celebraran concerts en espais històrics entre els quals hi figura per primera vegada el Monestir de Sant Pau del Camp.

Sentirem paisatges tan diversos com la Florència de finals del Quattrocento, la Versalles del Grand Siècle o la Barcelona del set-cents. Tindrem en escena mostres de poder de monarques i religiosos, òperes reials i lloances sagrades. Apareixeran monstres sortits de malsons i belles melodies oníriques. Veurem mecenes expulsats de la seva ciutat, papes que condemnen a mort, i fogueres que cremen i censuren. Escoltarem cants que dibuixen els gestos de l’amor sensual i sexual i textos que mediten sobre l’esperit humà. Veus que protesten i instruments que exploren la retòrica dels moviments repetitius de les màquines.

El Festival ens convida a endinsar-nos en el complex equilibri entre caos i ordre en la naturalesa humana i en les seves manifestacions artístiques, en un marc ideal per gaudir de la música i també per fer-nos aturar a reflexionar. En paraules de Goethe, “no s’adquireix coneixement sinó d’allò que s’estima, i com més profund i complet hagi de ser el coneixement, tant més intens, fort i viu haurà de ser l’amor, o més aviat la passió.”

Apropa't a les llums del Festival. Abona't als 6 concerts del Festival, per només 85 € aqui

Descobreix els artistes a la playlist del Festival a Spoytify

Concerts

AntigaLlums d'Antiga LA FOGUERA DE LES VANITATS

LA FOGUERA DE LES VANITATS

Sessions:
4 de febrer 2020
Espai:
Sala 2 Oriol Martorell
28 €
AntigaLlums d'Antiga GRAINDELAVOIX

GRAINDELAVOIX

Sessions:
6 de febrer 2020
Espai:
Basílica de Santa Maria del Pi
28 €
AntigaLlums d'Antiga EL GRAN TEATRO DEL MUNDO

EL GRAN TEATRO DEL MUNDO

Sessions:
9 de febrer 2020
Espai:
Capella de Santa Àgata
28€
AntigaLlums d'Antiga JUSTIN TAYLOR

JUSTIN TAYLOR

Sessions:
11 de febrer 2020
Espai:
Capella de Santa Àgata
28€
AntigaLlums d'Antiga SOLLAZZO ENSEMBLE

SOLLAZZO ENSEMBLE

Sessions:
13 de febrer 2020
Espai:
Monestir Sant Pau del Camp
28€
AntigaLlums d'Antiga LA REAL CÁMARA & MARÍA ESPADA

LA REAL CÁMARA & MARÍA ESPADA

Sessions:
16 de febrer 2020
Espai:
Monestir Sant Pau del Camp
28 €