COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Llibres per al confinament

Llibres per al confinament

Us proposem un seguit de llibres que tenen la música com a protagonista. Aquestes són les nostres recomanacions!

Si fa uns dies que vam crear la Coronalist de Spotify per gaudir de tota aquella música i artistes que, degut a les cancel·lacions d’aquestes setmanes, no podrem escoltar en directe a les nostres sales, i hem posat a disposició de tothom un seguit de continguts audiovisuals al nou espai ‘L’Auditori a casa teva’, avui us proposem un seguit de llibres que tenen la música com a protagonista.

Com sabeu, el dijous 12 de març vam celebrar els darrers concerts del Festival Emergents de L’Auditori i hem hagut de cancel·lar temporalment la nostra programació per tal de garantir la salut del nostre públic, artistes i equip. És per això que, ja que no podem sentir música en viu a L’Auditori, ens endinsem en l’univers musical d’una forma diferent.

Us recordem que a la xarxa de biblioteques públiques eBiblio trobareu milers de llibres electrònics, igual que al web de les editorials. Si preferiu tenir el llibre en paper, us recomanem la iniciativa Llibreries Obertes, que dona suport a les petites llibreries i que permet comprar llibres avui per tal de recollir-los i gaudir-los quan els locals tornin a obrir passat el confinament.

Anar al principi