COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 26 de març 2020

L'Auditori suspèn la seva programació fins al proper 11 d'abril

En compliment de la pròrroga de 15 dies de l'estat d'alarma decretat pel govern espanyol.
Vuit concerts se sumen a la llista d'activitats que no se celebraran a L'Auditori, que compta de moment amb 32 cancel·lacions a causa de la crisi del Covid-19.

L'Auditori suspèn la seva programació fins al proper 11 d'abril

En compliment de la pròrroga de 15 dies més de l'estat d'alarma i el confinament, L'Auditori ha hagut de cancel·lar la seva programació fins a l'11 d'abril.

D'aquesta manera, són ja 32 les cites de la programació de L'Auditori que no es podran realitzar. Als concerts anunciats anteriorment, s'hi sumen les cancel·lacions de l'estrena mundial de White de Pablo Carrascosa, compositor convidat de la temporada, que havia de ser l'1 d'abril en el marc de les Sampler Sèries de L'Auditori.

El Schubert Lied IV, de la temporada de Música de Cambra, que havia de presentar la soprano belga Sheva Tehoval i el pianista Daniel Heide, el 2 d'abril, tampoc se celebrarà.

També com a part de la temporada de Cambra, s'ha hagut de cancel·lar el concert dels Solistes de l'Orquestra del Festival de Lucerna del 8 d'abril.

El dia 5 d'abril s'han vist afectats els concerts de la Banda Municipal de Barcelona amb el programa Despertaferro i el taller infantil Quin gong!

Respecte a la temporada de Música Antiga, s'ha cancel·lat la Passió segons Sant Joan de Bach que havia de dirigir Jordi Savall amb la seva formació el dia 6 d'abril.

També s'han cancel·lat les gires de Cécile McLorin, que actuava a L'Auditori el 7 de maig, i de l'òpera Prisoner of the State de David Lang, que s'havia de veure el proper 3 de juliol.

Aprofitem per recordar que el Museu de la Música de Barcelona romandrà tancat seguint les indicacions de les autoritats competents.

Aquesta és l'actualització de cancel·lacions a la programació de L'Auditori des del dia d'avui:

NIT TRANSFIGURADA DE SCHOENBERG
26 de març

HOMENATGE A GUILLEM AGULLÓ
26 de març

ELS COMPOSITORS ENTREN A L'AULA
25 i 26 de març

PICA-SO
28 i 29 de març

GERGIEV: L'ALPINA
28 i 29 de març

TRIO BENEDETTI ELSECHNBROICH GRYNYUK
29 de març

VOLTA AL MÓN AMB ISABELLE RUF-WEBER
29 de març

CARRASCOSA LLOPIS: WHITE
1 d'abril

SCHUBERT LIED IV: SHEVA TEHOVAL & DANIEL HEIDE
2 d'abril

DESPERTAFERRO
5 d'abril

QUIN GONG!
5 d'abril

PASSIÓ SEGONS SANT JOAN
6 d'abril

SOLISTES DE L’ORQUESTRA DEL FESTIVAL DE LUCERNA
8 d'abril

JAMES BLAKE
27 d'abril

DAVID LANG: PRISONER OF THE STATE
3 de juliol

Anar al principi