COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 29 d'abril 2020

L’Auditori suspèn l’activitat programada i posa fi a la present temporada 2019-2020

Davant la impossibilitat de continuar amb la programació prevista a causa de la crisi de la COVID-19, L'Auditori es veu obligat a cancel·lar tota la seva activitat i posar fi a la temporada 2019-2020.

L’Auditori suspèn l’activitat programada i posa fi a la present temporada 2019-2020

Fa mesos que a L’Auditori tenim preparada la temporada 2020-2021 amb un nou projecte artístic. Però la situació actual ens demana responsabilitat i estem posant tots els esforços a idear solucions adequades als diferents escenaris que es puguin produir, per tal de seguir apropant la música i la cultura a tothom seguint estrictament les indicacions de les autoritats sanitàries.

Volem aprofitar per agrair el vostre suport i confiança, que tant necessitarem quan tot això passi per reactivar la vida cultural del país.

Esperem poder-vos presentar la nova temporada ben aviat i que la gaudim junts. Mentrestant, us seguim acompanyant durant el confinament a través de la plataforma digital L’Auditori a casa teva oferint-vos continguts online que esperem que us ajudin a passar millor les hores.

Devolucions d'entrades
Avui mateix iniciem el procés per retornar l’import de les entrades i abonaments dels concerts afectats.

Les gestions s’allargaran uns dies degut al gran volum de persones afectades per les cancel·lacions. Els equips de L’Auditori estan treballant el més ràpidament possible per fer totes les devolucions, que està previst que es puguin dur a terme en un termini aproximat de 30 dies.

Ja que no és possible fer atenció presencial, és molt important que el comprador faciliti un correu electrònic que consulti habitualment, per tal de poder-nos-hi comunicar de manera àgil.

Informació detallada de les devolucions:

➡️ ENTRADES PER A CONCERTS AFECTATS:
•Entrades comprades per Internet: Es rebrà la devolució automàtica de l’import directament a la targeta de crèdit amb què es va fer la compra.

•Entrades comprades a les taquilles: Es rebrà un correu electrònic on es demanarà al comprador que faciliti un número de targeta de crèdit i la data de caducitat i es rebrà l’import a la targeta.

➡️ ABONAMENTS:
•Amb DOMICILIACIÓ BANCÀRIA com a mitjà de pagament: L'abonat no cal que faci res, nosaltres procedirem a fer la devolució al mateix compte bancari que tenim a la seva fitxa. Si paga l’abonament conjuntament amb el d’una altra persona, es farà un únic ingrés conjunt.

•Amb pagament amb EFECTIU O TARGETA DE CRÈDIT: Es rebrà un correu electrònic demanant que es faciliti un número de targeta de crèdit i la data de caducitat i es rebrà l’import a la targeta. Si paga l’abonament conjuntament amb una altra persona, es farà un únic ingrés conjunt.

•Entrades addicionals: Si l'abonat va adquirir alguna entrada addicional, també se li retornarà l’import al mateix moment.

•Canvis de concerts: El càlcul de la devolució s’ha fet de manera personalitzada i tenint en compte els canvis de concert realitzats.

➡️ TARGETA REGAL:
•Qui va comprar entrades utilitzant una targeta regal o un xec regal promoció abonat se li retornarà l’import a la targeta regal i se n’ampliarà la vigència perquè la pugui bescanviar la propera temporada.

Anar al principi