COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 24 de desembre 2021

L'Auditori segueix endavant amb la seva programació

Es manté tota la programació prevista amb un aforament del 70%.
El servei de bar del Foyer i el Bar Llanterna mantindran la seva activitat habitual amb un 50% de l'aforament a l'interior i el 100% a la terrassa.
El Museu de la Música redueix l'aforament i les activitats previstes al 70%.

L'Auditori segueix endavant amb la seva programació

Davant l’anunci de noves mesures per fer front a la pandèmia i el neguit i dubtes que han generat, des de L'Auditori volem comunicar que la programació segueix endavant sense cap alteració en els concerts.

En compliment de la normativa actual, es limitarà l’aforament al 70%. El servei de bar del foyer de la Sala 1 es mantindrà amb distància entre taules en aquells concerts que tinguin pausa. També es mantindrà obert el Bar Llanterna seguint tots els protocols vigents (aforament del 50% a l'interior i del 100% a la terrassa). Per accedir als espais de cafeteria caldrà presentar el certificat COVID.

Les sales de L’Auditori compten amb la ventilació reforçada que requereixen les noves mesures i que ja han permès mantenir l’activitat amb normalitat en etapes anteriors.

De la mateixa manera, el Museu de la Música també reduirà l'aforament tant de les visites com de les seves activitats al 70% establert.

Seguirem treballant i aplicant totes les mesures que calgui per garantir una cultura segura i que puguem seguir gaudint de la música en directe.

Anar al principi