COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 16 de novembre 2020

L’Auditori de Barcelona restringeix l’accés al públic fins al 23 de novembre

Els programes “En set dies” i “MAP” es podran seguir en rigorós directe a través de L’Auditori Digital.

L’Auditori de Barcelona restringeix l’accés al públic fins al 23 de novembre

Arran de la Resolució SLT/2875/2020 de 12 de novembre del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya que disposa una pròrroga de deu dies de les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de Covid-19, L’Auditori de Barcelona es veu obligat a cancel·lar els concerts fins al 23 de novembre. D’aquesta manera, els concerts previstos es faran en directe i sense públic a través de L’Auditori Digital.

Aquesta setmana podrem gaudir en directe i a través de L’Auditori Digital dels programes “En set dies” de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (20 de novembre) i “MAP Mezquida-Aurignac-Prats” amb la Banda Municipal dintre de les Sessions (21 de novembre).

En les properes setmanes es podrà seguir també en viu el concert de l’OBC “Ramificacions” (27 de novembre), “Le matin” de la Banda (29 de novembre) i el Familiar “L’OBC balla Ravel” (5 de desembre).


L'Auditori Digital per només 1€
En les seves primeres setmanes de recorregut, L'Auditori Digital compta ja amb més de 1600 subscriptors dels cinc continents. Una xifra que posa en relleu l'interès internacional que ha despertat aquesta plataforma inèdita a l'Estat.

A més d'Espanya, L'Auditori Digital compta amb un elevat nombre de subscriptors de França, Alemanya, Estats Units, Suïssa, Regne Unit, Països Baixos, Singapur o Austràlia, entre altres, i no para de créixer.

Per fer-lo més accessible i ampliar-ne la difusió durant la seva primera etapa, L'Auditori de Barcelona ha decidit prorrogar fins al 15 de desembre la promoció de subscripció pagant només 1€ durant el primer mes amb accés il·limitat a tots els continguts de la plataforma. Un cop finalitzi la promoció, la subscripció mensual tindrà un preu de 7,90€. També hi ha l’opció de consumir concerts únics per un preu de 3,90€ tant si són en live streaming com en la versió de catàleg.

Anar al principi