COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 19 de novembre 2020

L’Auditori de Barcelona reobrirà les seves portes al públic el 4 de desembre

L’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, Javier Perianes, Ludovic Morlot, Josep Caballé Domenech, Neus Estarellas i la Banda de Barcelona amb José Rafael Pascual-Vilaplana, Carlos Ramón, Marco Mezquida, Ernesto Aurignac i Ramon Prats, en rigorós directe a través de L’Auditori Digital.

L’Auditori de Barcelona reobrirà les seves portes al públic el 4 de desembre

L'Auditori de Barcelona continuarà la seva activitat en directe a través de L’Auditori Digital i reobrirà les seves portes al públic general el proper 4 de desembre i al públic escolar l’1 de desembre.

L'activitat presencial es reprendrà l’1 de desembre amb les produccions per a escoles de Ma, me, mi Mozart i L’OBC balla Ravel del Projecte Educatiu de L’Auditori, sempre que les instruccions de la desescalada ho permetin, i el dia 4 de desembre amb la visita de Lina & Raül Refree dins del cicle Sit back i la presentació del seu nou àlbum conjunt, que sorprèn per la bellesa d’una proposta que aconsegueix un nou plantejament i la renovació del fado a través del piano i els sintetitzadors analògics.

Aquest cap de setmana es podrà gaudir des de casa del concert de l’OBC En set dies, en el que sonarà l’obra homònima de Thomas Adès, compositor convidat d’aquesta temporada a L’Auditori de Barcelona. La cita, que es podrà veure demà divendres 20 a les 19 h en streaming a través de L’Auditori Digital, comptarà amb la direcció de Josep Caballé Domenech, una de les batutes catalanes més internacionals, i la pianista Neus Estarellas. Completaran el programa dues obres colossals del repertori simfònic com són l’extraordinaria Obertura, Scherzo i Finale de Robert Schumann i els Interludis simfònics de l'òpera "Intermezzo" de Richard Strauss.

Dissabte 21 a les 19.30 h serà el torn de la Banda Municipal amb un programa imperdible que, amb la direcció de José Rafael Pascual-Vilaplana reunirà el supergrup de jazz que formen el pianista Marco Mezquida, el saxofonista Ernesto Aurignac i el baterista Ramon Prats. Sense cap mena de dubte, una de les formacions més interessants del panorama jazzístic estatal.

La setmana vinent, el pianista Javier Perianes s’incorpora a la producció Ramificacions de l’OBC, que havia de comptar inicialment al piano amb Khatia Buniatishvilli. El concert es podrà seguir el dia 27 de novembre a les 19 h en live streaming a través de L’Auditori Digital. Dirigit per Ludovic Morlot, aquest programa està encapçalat pel Concert per a piano n. 23 de Mozart, obra amb una factura de gran maduresa i un lirisme ingent. Hi sonaran també dos títols dels compositors hongaresos més importants del segle XX: Béla Bartók i György Ligeti. El primer amb la Música per a cordes, percussió i celesta i el segon amb Ramifications per a orquestra de cordes. Tancarà el programa l’estrena absoluta d'Homenaje a Ligeti de Sofía Martínez.

Es posposen els concerts de Xavi Torres del 27 de novembre i el programa coral A Ceremony of Carols de Veus-Cor infantil amics de la Unió del dia 3 de desembre, pels quals s’anunciaran noves dates properament.

Les persones amb entrades afectades per les cancel·lacions rebran un correu electrònic específic de L'Auditori de Barcelona amb instruccions per a canvis o devolucions.

L'Auditori Digital per només 1€
En les seves primeres setmanes de recorregut, L'Auditori Digital compta ja amb gairebé 1900 subscriptors dels cinc continents. Una xifra que posa en relleu l'interès internacional que ha despertat aquesta plataforma inèdita a l'Estat.

A més d'Espanya, L'Auditori Digital compta amb un elevat nombre de subscriptors de França, Alemanya, Estats Units, Suïssa, Regne Unit, Països Baixos, Singapur o Austràlia, entre altres, i no para de créixer.

Per fer-lo més accessible i ampliar-ne la difusió durant la seva primera etapa, L'Auditori de Barcelona ha decidit prorrogar fins al 15 de desembre la promoció de subscripció pagant només 1€ durant el primer mes amb accés il·limitat a tots els continguts de la plataforma. Un cop finalitzi la promoció, la subscripció mensual tindrà un preu de 7,90€. També hi ha l’opció de consumir concerts únics per un preu de 3,90€ tant si són en live streaming com en la versió de catàleg.

Anar al principi