COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 6 de maig 2020

L'Auditori i l'OBC porten la platja de Barcelona a tot Europa a través de Facebook

Demà a les 20 h retransmissió a través del Facebook dels principals auditoris d'Europa del Concert a la platja del 30 de juny de 2018. Álvaro Albiach dirigeix músiques de Bernstein, Gershwin, Txaikovski, Britten i Falla.


L'Auditori i l'OBC porten la platja de Barcelona a tot Europa a través de Facebook

La platja de Sant Sebastià de Barcelona serà demà l'escenari de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya en la retransmissió a Europa del concert que s'hi va fer el 30 de juny de 2018.

La retransmissió es farà de forma simultània a través dels perfils de Facebook de les principals sales de concert europees gràcies al projecte Music of the day from Europe’s Concert Halls, impulsat per ECHO amb la finalitat d'apropar la música a la ciutadania mentre les sales de concert estiguin tancades.

El Concert a la platja de 2018 va reunir unes 14.000 persones i va ser dirigit per Álvaro Albiach amb músiques com Somewhere de West Side Story de Bernstein, l'Obertura cubana de George Gershwin, el Trencanous de Txaikovski, la suite Montjuïc de Britten i el Sombrero de tres picos de Manuel de Falla, entre altres.

Des de l'inici del Music of the day from Europe’s Concert Halls L'Auditori ha retransmès concerts tan destacats com el de la Sagrada Família, que va servir de presentació de Kazushi Ono com a titular de l'OBC, a més d'altres propostes simfòniques i de jazz.

Entre les disset sales de concerts que participen al projecte hi ha Elbphilharmonie d’Hamburg, Wiener Konzerthaus, Het Concertgebouw d’Amsterdam, Konserthuset d’Estocolm, BOZAR de Brussel·les, Town Hall Symphony Hall de Birmingham, Müpa de Budapest, Konzerthaus de Dortmund i el Palau de la Música Catalana.

Anar al principi