COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 19 de juny 2020

L'Auditori de Barcelona celebra el Dia de la Música retrobant el públic amb l'OBC i la Banda Municipal

Se sortejaran 60 passis per assistir a un assaig dels cossos estables de L'Auditori.
El Museu de la Música farà jornada de portes obertes de 10 a 19 h.

L'Auditori de Barcelona celebra el Dia de la Música retrobant el públic amb l'OBC i la Banda Municipal

El proper diumenge dia 21 de juny és el Dia de la Música, una data sempre destacada al calendari de L'Auditori de Barcelona. En els vint anys d'història de la institució s'han celebrat grans accions amb motiu d'aquesta festa, com el concert de l'OBC a la platja o activitats a les instal·lacions de L'Auditori. Enguany, la situació sanitària obliga a reformular el format però sense renunciar a la música en directe.

El diumenge 21, L'Auditori de Barcelona sortejarà 60 passis. Trenta per assistir a un assaig de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i trenta per a un assaig de la Banda Municipal de Barcelona. Tots dos el dia 2 de juliol al matí.

Per participar en el sorteig, les persones interessades s'hauran d'inscriure a través d'aquest formulari i podran sol·licitar un o dos passis per a l'assaig que prefereixin fins el diumenge 21 a mitjanit. A partir del dilluns 22, L'Auditori es posarà en contacte amb els guanyadors i se'ls hi donaran les indicacions corresponents per organitzar la visita amb total seguretat.


Jornada de portes obertes al Museu de la Música
Ja fa unes setmanes que el Museu de la Música de Barcelona va obrir les seves portes i mica en mica ha anat recuperant la normalitat rebent els primers visitants.

Com cada any, se suma també a la celebració del Dia de la Música amb una jornada de portes obertes entre les 10 del matí i les 19 h del diumenge 21 de juny. Aquest any no se celebraran concerts per tal d'evitar aglomeracions i poder garantir les mesures establertes, però és una ocasió excepcional per gaudir d'una de les millors col·leccions d'instruments del continent.

Anar al principi