COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 16 de març 2020

L'Auditori cancel·la la seva activitat fins al 29 de març

En compliment de les noves directrius dictades per les autoritats competents, les cancel·lacions de concerts a L'Auditori s'allarguen fins el proper 29 de març. A la cancel·lació de Gergiev s'hi sumen les del Trio Benedetti Elschenbroich Grynyuk, els familiars de Pica-So i Isabelle Ruf-Weber al capdavant de la Banda Municipal.

L'Auditori cancel·la la seva activitat fins al 29 de març

En compliment del nou paquet de mesures per a la contenció del Covid-19 de la Generalitat de Catalunya i amb l'estat d'alarma decretat pel govern espanyol, L'Auditori ha estès la suspensió de la seva activitat fins el 29 de març. Aquesta situació altera la programació de L'Auditori amb noves cancel·lacions.

D'aquesta manera, el concert que havia de dirigir Valery Gergiev al capdavant de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i l'Orquestra Simfònica del Mariinksy els dies 28 i 29 de març amb la Simfonia Alpina de Richard Strauss, no se celebrarà.

El mateix succeeix amb el concert de la Banda Municipal de Barcelona del diumenge 29 de març, que havia de dirigir la prestigiosa directora Isabelle Ruf-Weber.

Dintre de la temporada de Cambra, s'ha vist afectat el concert del Trio Benedetti Elschenbroich Grynyuk, també previst pel diumenge 29 de març.

Respecte a la programació del Servei Educatiu de L'Auditori, els concerts familiars de Pica-So del 28 i 29 de març també han estat cancelats. Aquesta producció havia de viatjar a la Philharmonie de París els dies 4 i 5 d'abril, però la sala francesa també ha cancel·lat la seva programació per a les properes setmanes i les funcions de Pica-So a París han estat suspeses.

Els espectacles afectats fins al dia 29 de març són els següents:

ALEXANDRA DOVGAN
17 de març

FERRAN PALAU
20 de març

FOSTER: LA POLONESA DE TXAIKOVSKI
20, 21 i 22 de març

CANÇÓ I MEMÒRIA
21 de març

TALLER PER A FAMÍLIES: MA, ME, MI...MOZART!
22 de març

CONCERT ESCOLAR PICA-SO
25 i 27 de març

HUMET: LLUM
LATVIAN RADIO CHOIR

25 de març

ELIZABETH SOMBART AND CO
25 de març

NIT TRANSFIGURADA DE SCHOENBERG
26 de març

HOMENATGE A GUILLEM AGULLÓ
26 de març

ELS COMPOSITORS ENTREN A L'AULA
25 i 26 de març

PICA-SO
28 i 29 de març

GERGIEV: L'ALPINA
28 i 29 de març

TRIO BENEDETTI ELSECHNBROICH GRYNYUK
29 de març

VOLTA AL MÓN AMB ISABELLE RUF-WEBER
29 de març

Anar al principi