COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 18 de desembre 2020

L'Auditori de Barcelona i l'OBC dediquen el programa d'aquest cap de setmana a La Marató de TV3

S'habilitaran espais per fer donatius i un centenar de treballadores de neteja, cuina i manteniment de l'Hospital Clínic assistiran al concert de diumenge.

L'Auditori de Barcelona i l'OBC dediquen el programa d'aquest cap de setmana a La Marató de TV3

Les músiques de Debussy, Brahms i una obra d'estrena de la ccompositora Núria Giménez Comas seran les protagonistes dels dos concerts extraordinaris que L’Auditori de Barcelona i l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya dedicaran aquest cap de setmana a La Marató de TV3.

Enguany La Marató està focalitzada en la recaptació per la lluita contra la Covid-19. L'Auditori de Barcelona se suma a aquesta causa i habilitarà diversos punts on el públic que vingui als concerts de l'OBC de dissabte i diumenge podran fer donatius.

A més, el concert de diumenge rebrà un centenar de convidades molt especials, les treballadores del servei de neteja, cuina i manteniment de l'Hospital Clínic. Aquests col·lectius clau en la lluita contra la pandèmia són dels més sobreexposats i invisibilitzats, i d'aquesta manera se'ls hi vol agraïr la tasca imprescindible que estan duent a terme per aturar el virus.

El programa estarà dirigit per Lionel Bringuier i presenta dues grans obres del repertori simfònic com són l'obertura Les Hèbrides de Felix Mendelssohn i la Simfonia n. 1 en do menor, op. 68 de Johannes Brahms.

Completarà el programa l'estrena d'Ad limen caeli (Vers el llindar del cel) de la compositora gironina Núria Giménez Comas, que recorre a una revisitació de fragments, imatges, harmonies i passatges de la Missa en Si menor de Johann Sebastian Bach.

Anar al principi