COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 23 de novembre 2020

L'Auditori de Barcelona celebra Santa Cecília amb la il·lusió de tornar a obrir les seves portes la setmana vinent

Entre avui i el diumenge 29 de novembre, concerts del mes de desembre amb un 20% de descompte.

L'Auditori de Barcelona celebra Santa Cecília amb la il·lusió de tornar a obrir les seves portes la setmana vinent

Ahir va ser el dia de Santa Cecília, patrona dels músics. Com cada any, L'Auditori de Barcelona se suma a aquesta festivitat amb accions que apropen la música a tots els públics.

Enguany, coincidint amb aquesta data tan senyalada i amb la reobertura de L'Auditori de Barcelona al públic la setmana vinent, s'ha creat un descompte del 20% per a
concerts del mes de desembre
. El descompte per aquestes localitats estarà activat des d'avui fins al diumenge 29 de novembre.

Aquesta promoció dona la benvinguda a un desembre que ve carregat de grans estrelles. El retorn de Jordi Savall als escenaris, la presentació del disc de Mireia Farrés i Mercè Hervada, el fado renovat de Lina i Raül Refree, el flautista Emmanuel Pahud com a solista de l'OBC i el concert de Nadal de la Banda, són nomes alguns dels programes que podrem gaudir en les properes setmanes.

L'Auditori de Barcelona continuarà la seva activitat en directe a través de L’Auditori Digital, que supera ja els 2.000 subscriptors, i tornarà a obrir les seves portes al públic general el proper 4 de desembre i al públic escolar l’1 de desembre.

L'activitat presencial es reprendrà l’1 de desembre amb les produccions per a escoles de Ma, me, mi Mozart i L’OBC balla Ravel del Projecte Educatiu de L’Auditori, sempre que les instruccions de la desescalada ho permetin, i el dia 4 de desembre amb la visita de Lina & Raül Refree dins del cicle Sit back.

Anar al principi