COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 12 de desembre 2020

L'Auditori de Barcelona amplia a 1.000 espectadors l'aforament de la Sala 1 Pau Casals a partir de dilluns

Es posen 500 entrades més a la venda pel concert de retorn als escenaris catalans de Jordi Savall d'aquest dilluns, que ja havia exhaurit localitats.
Els concerts dedicats a La Marató del proper cap de setmana, amb preu únic de 25€, també es faran amb el nou aforament establert de 1.000 persones.

L'Auditori de Barcelona amplia a 1.000 espectadors l'aforament de la Sala 1 Pau Casals a partir de dilluns

Aquest matí el Procicat ha fet pública la revisió de la Fase 1 de desescalada i ha permès que l'aforament màxim de la Sala 1 Pau Casals de L'Auditori de Barcelona passi de 500 a 1.000 persones, ja que l'espai reuneix les condicions de ventilació requerides i és un espai segur. Amb aquesta xifra la sala gran de L'Auditori de Barcelona podrà mantenir la seva programació amb un aforament de gairebé el 50%.

La mesura s'aplicarà a partir de dilluns, dia en el qual L'Auditori de Barcelona acollirà el retorn de Jordi Savall als escenaris catalans després d'haver superat el Covid-19. Un concert que ja havia exhaurit les 500 localitats i que ampliarà en 500 persones més l'aforament. Les entrades estaran disponibles a partir d'aquesta tarda.

L'ampliació d'aforament també permetrà que avui mateix es posin més entrades a la venda pels concerts extraordinaris que L'Auditori de Barcelona dedicarà a La Marató de TV3 el proper cap de setmana, els dies 19 i 20 de desembre. Enguany La Marató està focalitzada en la recaptació per la lluita contra la Covid-19 i L'Auditori de Barcelona s'hi vol sumar tot habilitant diversos punts on el públic que vingui als concerts de l'OBC pugui fer els seus donatius.

A més, el concert de diumenge rebrà un centenar de convidades molt especials, les treballadores del servei de neteja, cuina i manteniment de l'Hospital Clínic. Aquests col·lectius clau en la lluita contra la pandèmia són dels més sobreexposats i invisibilitzats, i d'aquesta manera se'ls hi vol agraïr la tasca imprescindible que estan duent a terme per aturar el virus.

Anar al principi