COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

21 de novembre 2011

La Temporada de Cambra de L’Auditori acull dues noves formacions de músics de l’OBC i la Banda Municipal de Barcelona

La Temporada de Cambra i Recitals acull dues noves agrupacions integrades per músics de les dues formacions principals de L’Auditori, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) i la Banda Municipal de Barcelona, amb l’objectiu de presentar al públic algunes de les obres del gran repertori de cambra amb poca presència a les programacions habituals.

D’una banda, L’OBAC Ensemble és un projecte que neix fruit de la iniciativa de músics de l’OBC i la Banda Municipal de Barcelona. La seva presentació oficial serà el proper 24 de novembre a les 20.30h a la Sala 2 Oriol Martorell. És un dels pocs ensembles cambrístics que barregen corda i vent, partint del repertori del classicisme i el romanticisme. Contrastos de color entre les famílies instrumentals, intensitat sonora i dinàmiques simfòniques, així com passatges solistes per cada instrument són les característiques que defineixen el grup que es presenta amb un repertori de luxe, l’Octet en mi major de Mozart i el Septet en mi major de Beethoven.

D’altra banda,el Barcelona Reed Quintet és l’única formació d’instruments de vent de llengüeta de l’Estat. Formada l’any 2010 per músics de la Banda Municipal de Barcelona amb una llarga trajectòria (anteriorment havien tocat junts a la JONDE i a la Jove Orquestra de la Unió Europea) presenta el que serà el seu segon concert a L’Auditori després de l’èxit recollit durant la seva presentació a la inauguració de la Sala 4 Alicia de Larrocha. Inspirada en el mític Calefax Reed Quintet, aquesta formació singular d’instruments de llengüeta torna a L’Auditori el proper dijous 1 de desembre a les 20.30h a la Sala 2 Oriol Martorell amb l’obra que el compositor i director titular de la Banda, Salvador Brotons, va compondre especialment per a ells.


OBAC ENSEMBLE
Dijous 24 de novembre de 2011 a les 20:30h
Sala 2 Oriol Martorell
Intèrprets
Raúl Garcia, violí. Miquel Serrahima Cañadas, viola. José Mor, violoncel. Albert Prat, contrabaix. Aitor Llimerà, oboè. Joan Estellés, clarinet. Xavier Cervera, fagot. Miguel Zapata, trompa.
Obres
MOZART: Octet en mi major sense KV. BEETHOVEN: Septet en mi major, op.20.

BARCELONA REED QUINTET
Dijous, 1 de desembre de 2011 a les 20:30h
Sala 2 Oriol Martorell
Intèrprets
Pilar Bosque, oboè. Manuel Martínez, clarinet. Juani Palop, saxòfon. Irene Ortiz, fagot. José Vicente Montesinos, clarinet baix.
Obres
FORD: Motet. RAMEAU: Suite “La Triomphante" (arr. Raaf Hekkema). RAVEL: Le Tombeau de Couperin (arr. Raaf Hekkema). DER DOEST: Circusmuziek. BROTONS: Reed Quintet Op. 15 bis.
Podeu descarregar-vos una imatge de L’OBAC Ensemble aquí
Podeu descarregar-vos una imatge de Barcelona Reed Quintet aquí


Per a més informació i entrevistes poseu-vos en contacte amb:

Georgina Garcia
Cap de Premsa
Lepant, 150 - 08013 Barcelona
Telèfon 93 247 93 00 ext. 363
Fax 93 231 93 01
Mòbil 649 48 31 14
http://www.auditori.cat
premsa@auditori.cat

Anar al principi