COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

La Quinta Estación

  • 22€ - 42€

  Programa

  La Quinta Estación, el grup espanyol que ha triomfat a Mèxic, aterrarà a L'Auditori per oferir un concert amb els temes del seu últim disc, El mundo se equivoca.
  La Quinta Estación (Natalia, Pablo i Ángel) a través de composicions pròpies com Algo más, El sol no regresa, Daría, Niña i Perdición, entre d'altres, ha atès les posicions més importants de la ràdio, a més d'aconseguir vendes extraordinàries a Llatinoamèrica i els Estats Units.
  La Quinta Estación arriba amb una història ben curiosa al darrere. Van començar fa uns anys en diversos locals d'assaig de Madrid, fins que els van proposar gravar un disc a Mèxic. L'àlbum es va dir Primera toma i va ser escollit com a tema musical d'una telenovel•la infantil. Va ser així com es van donar a conèixer a Mèxic i van començar a collir èxits. Per mèrits propis es van guanyar un lloc i van demostrar que el seu nom mereixia respecte.
  Després de posicionar-se en el Top Ten radiofònic i fer una incursió en el món del cinema amb el tema musical de la pel•lícula Dame tu cuerpo, van publicar el segon disc, Flores de alquiler, en el qual la música va aconseguir resultats molt positius i la veu de Natalia s'aprecia impecable, més madura i educada.
  Com que La Quinta Estación va viure durant més d'un any al districte federal de Mèxic i va recórrer tots els racons del país, es pot dir que Flores de alquiler és un homenatge a aquesta terra. La influència de la cultura mexicana en la seva música és evident.
  Per a la banda, el següent pas va ser un repte important, donar-se a conèixer a Espanya. La cançó El sol no regresa els va obrir les portes i d'aquesta manera van començar a participar en festivals i a realitzar concerts per tota la Península. Van aconseguir l'èxit i el reconeixement a través de nombrosos premis que avalen el seu talent. A finals del 2005 la banda va treure al mercat el disc Acústic, que conté alguns dels seus èxits en versions acústiques gravades en viu.
  És així com aquests «emigrants de la música» s'han guanyat un lloc important en l'escena musical de Mèxic, Espanya i Llatinoamèrica. Després d'un camí ple d'èxits, La Quinta Estación ha editat el seu últim disc El mundo se equivoca, amb el qual està triomfant, de nou, un cop més.

  També et pot interessar

  Lina & Raül Refree
  Sit Back

  Lina & Raül Refree

  Representacions:
  4 de desembre 2020
  Lloc:
  Sala 2 Oriol Martorell
  L'OBC balla Ravel. Basat en Ma mère l’Oye de Maurice Ravel
  Concerts familiars de l'OBC

  L'OBC balla Ravel. Basat en Ma mère l’Oye de Maurice Ravel

  A partir de 5 anys

  Representacions:
  5 de desembre 2020
  Lloc:
  Sala 1 Pau Casals
  CONCERT D'APLEC 2
  Altres concerts

  CONCERT D'APLEC 2

  Cobles Sant Jordi-Ciutat de Barcelona i Montgrins

  Representacions:
  8 de desembre 2020
  Lloc:
  Sala 2 Oriol Martorell