COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

LA NIT DELS MALSONS: CURS 2016-2017

LA NIT DELS MALSONS: CURS 2016-2017

Sinopsi
La nostra història comença la nit abans que en Lluc, un nen de nou anys que és molt poruc, se n’hagi d’anar de colònies. Ell no hi vol anar de cap de les maneres, perquè a les colònies haurà de fer moltes activitats que li fan pànic, i no s’hi vol enfrontar.
Aquella nit, quan en Lluc està a punt d’adormir-se, la Guardiana de la por es cola per la seva finestra. La Guardiana es dedica a vetllar perquè la por no desaparegui del món, i li vol fer entendre a en Lluc que tenir por no és dolent. Mitjançant un viatge a través dels malsons de diferents persones que en Lluc coneix molt bé, li farà veure que hi ha molts tipus de por, i que tenir por no té perquè ser un defecte.
Gràcies a la Guardiana, en Lluc entendrà que la por és necessària per viure, i que hi ha pors que l’únic que fan és impedir-nos viure amb plenitud. Després d’adonar-se que tenir por és normal, decidirà ser valent i anar a les colònies, i aquells dies seranels dies més feliços de la seva infància.

Descarrega’t aquí la lletra de la Cantània!

Crèdits
Música: Alex Martínez
Text: Marta Buchaca
Direcció musical: Josep Prats, Elisenda Carrasco i Ribot, Montserrat Meneses, Oriol Castanyer
Direcció escènica: Marta Gil i Ignasi Tomàs
Il·lustracions: Il•lustracions: Escola La Sardana (Badia del Vallès)
Professorat: Isabel Antúnez, Mª Ángels Grau i Nati Matas

Intèrprets:
Alex Martínez, piano i teclats
David Gómez, bateria
Joan Rectoret, baix
David Soler, guitarra
David Pastor, trompeta i flughelhorn
Leo Torres, trompeta i flughelhorn
Xavier Figuerola, saxo i clarinet baix
Vicent Pérez, trombó

Elena Gadel i Xavi Duch, solistes

Aquesta cantata serà cantada per uns 42.000 nens de 3r, 4t, 5è i 6è d’Educació Primària durant els mesos d’abril, maig i juny de 2017 a L’Auditori de Barcelona, El Vendrell, Figueres, Granollers, Manresa, Mataró, Olot, Reus, Sant Cugat, Vic, Vilafranca del Penedès, Càdiz, Parla, Saragossa, Sevilla, Valladolid, Guimaraes (Portugal), Biefeld (Alemanya), Koblenz (Alemanya) i Neustadt (Alemanya).

Anar al principi