Cancel·lat

Orchestra of the Age of Enlightenment

La connexió Liszt-Wagner

  • 21 de juny 2020
  • 12€ / 27€ / 38€ / 49€
  • Sala 1 Pau Casals
  • Altres concerts

Atenció:

Davant la cancel·lació de l’activitat de L’Auditori a causa de la crisi de la COVID-19, s’aplacen els concerts commemoratius del Centenari de l’Orquestra Pau Casals. La Fundació Pau Casals comunicarà les noves dates tant aviat com sigui possible.

Intèrprets

Orchestra of the Age of Enlightenment
Sir Mark Elder, director
Stephen Hough, piano

Repertori

WAGNER: Tristan und Isolde. Preludi i Liebestod
LISZT: Concert per a piano núm. 1 en Mi bemoll major, S. 124
LISZT: Concert per a piano núm. 2 en La major, S. 125
WAGNER: Tannhäuser. Obertura

Fa tres dècades, un grup de músics londinencs van repensar la institució musical anomenada orquestra, transformant moltes de les regles no escrites en la majoria d’aquestes formacions musicals. Així doncs, van prescindir d’un sol director musical, obrint les fronteres del repertori per abastar diversos segles i aprofundir en les obres des de diferents perspectives. Des de llavors, The Orchestra of the Age of Enlightenment impulsa el canvi i busca l’excel·lència i la diversitat a través d’una profunda exploració musical, hipnotitzant el públic i la crítica.

PER A MÉS INFORMACIÓ: FUNDACIÓ PAU CASALS

ACONSEGUEIX L'ABONAMENT ALS 3 CONCERTS AQUÍ:
ZONA 1: 115,00€
ZONA 2: 90,00€
ZONA 3: 65,00€

ORGANITZA: FUNDACIÓ PAU CASALS AMB LA COL·LABORACIÓ DE LA FUNDACIÓ “LA CAIXA”

ORGANITZA: FUNDACIÓ PAU CASALS AMB LA COL·LABORACIÓ DE LA FUNDACIÓ “LA CAIXA”

Programa

L’orquestra interpretarà obres de Wagner i Liszt per commemorar el Centenari de l’Orquestra Pau Casals. L’elecció del programa respon a la passió que Casals sentia per Wagner, i en particular per Tristan und Isolde, que va arribar a ser tan gran que va insistir a formar part de l’orquestra per a la primera audició de l’obra a París el 1899! El “Preludi” i el “Liebestod” van ser interpretats en 24 ocasions per l’Orquestra Pau Casals, 16 de les quals 16 sota la seva batuta. L’admiració de Casals per Liszt era quasi igual de gran, conscient que sense aquest compositor, Wagner no hagués assolit tants èxits.

Sessions i compra d'entrades

diumenge

21 juny 2020
Hora:
20:00h
Preu:
12€ / 27€ / 38€ / 49€
Cancel·lat!

També et pot interessar