COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

8 de novembre 2010

L’OBC convida demà a l’orquestra i el cor del Gran Teatre del Liceu a L’Auditori, en un concert amb Brahms, Stravinsky i Ravel

En el marc d’una col•laboració regular entre l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i el Gran Teatre del Liceu, l’OBC invita demà 9 de novembre a les 21h a l’orquestra i el cor del Gran Teatre del Liceu a L’Auditori.

Aquesta formació, dirigida per Michael Boder, interpretarà en primer lloc Nänie, una reflexió sobre la indiferència divina vers la vida humana a partir d’un poema de Schiller situat a la Grècia antiga amb música de Brahms. Després, una obra de Stravinsky escrita “a la glòria de Déu”, solemne i sòbria alhora, la Simfonia dels Salms. Aquesta composició contrastarà amb una nova referència als antics mites, el Daphnis et Chloé de Ravel, una “simfonia coreogràfica” ben allunyada de l’hieratisme stravinskià i del romanticisme brahmsià, que s’emmarca dins una de les línies temàtiques de la temporada, els ballets rusos i suecs.
Aquest concert no serà l’únic en el qual l’OBC i el Liceu col•laboraran aquesta temporada. El mes de març, l’Orquestra del Liceu tornarà a L’Auditori per interpretar la Simfonia núm. 5 de Bruckner, i el mes de juliol, serà l’OBC l’orquestra convidada al Gran Teatre, dirigida per Pablo González i interpretant la impactant i poc habitual Daphne, de Richard Strauss.

El Liceu Simfònico-coral a L’Auditori
Temporada OBC 10-11
Sala 1 Pau Casals
Dimarts 09/11/2010
21:00
25€

Intèrprets
ORQUESTRA I COR DEL GRAN TEATRE DEL LICEU
Michael Boder, director

Obres
BRAHMS: Nänie, op. 82
STRAVINSKY: Simfonia dels Salms
RAVEL: Daphnis et Chloé. Suite núm. 2

Anar al principi