COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

19 de juny 2012

L’IEC i el Museu de la Música presenten el cicle d’estiu Música al claustre

L’Institut d’Estudis Catalans (IEC) i el Museu de la Música presenten el cicle d’estiu Música al claustre que tindrà lloc durant els mesos de juliol i setembre al Claustre barroc de la Casa de Convalescència, seu de l’Institut d’Estudis Catalans, i al Museu de la Música.

L’Institut d’Estudis Catalans acollirà 4 concerts amb el desig de recuperar la tradició musical entre les activitats de les antigues acadèmies de Barcelona. El cicle Música al claustre s’iniciarà el 5 de juliol amb el concert «Les veus del català», amb Lídia Pujol, Pau Figueres i Miquel A. Cordero. El 19 de juliol, Stefano Grondona i Laura Mondiello oferiran el concert «L’escola catalana de guitarra». El dia 6 de setembre es podrà escoltar «El conjunt barroc de vent-fusta», amb Montserrat Gascón, Heidi Tsai i Josep Borràs, i el dia 20, el «Trio clàssic de piano i corda», amb Albert Guinovart, Oriol Aymat i Sergi Alpiste. Tots els concerts es faran amb instruments històrics cedits pel Museu de la Música.

Paral•lelament, el Museu de la Música també acollirà dos concerts els dies 8 i 15 de juliol dedicats a Frederic Mompou de qui enguany celebrem el 25è aniversari de la seva mort amb el pianista Adolf Pla i el piano que va pertànyer al compositor.