COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

11 de maig 2012

L’Auditori presenta la nova temporada 2012-2013 amb una gran gala musical

“La nit de L’Auditori” serà el dia 11 de maig amb entrada gratuïta per a tothom. Els concerts a l’aire lliure i les portes obertes al museu seran el preludi de la gala concert que començarà a les 21h a la Sala 1 Pau Casals.

Els actes de “La nit de L’Auditori” començaran a les 18h amb portes obertes al Museu de la Música ubicat a L’Auditori i concerts a l’exterior de l’edifici a partir de les 19.30h. La gala concert tindrà lloc a les 21h a la Sala 1 Pau Casals, amb un espectacle conduït pel presentador del programa Divendres de TV3, Espartac Peran, i tindrà com a protagonistes principals l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) i la Banda Municipal de Barcelona, les dues grans formacions que tenen seu a L’Auditori. També comptarem amb la participació dels músics de “L’Auditori:Educa” que compartiran escenari amb la resta de protagonistes de la nit.

Serà una nit plena de sorpreses en la que es descobriran els grans noms que passaran per L’Auditori la propera temporada. Les entrades per assistir a “La nit de L’Auditori” són gratuïtes amb reserva prèvia a través del web www.auditori.cat i el telèfon 902 228 238.