COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

14 de gener 2010

L’Auditori:Educa presenta aquest dissabte 16 de gener "Pierrot a la lluna", un concert per nens i nenes a partir de 6 anys

Sis músics amb vuit instruments i un set de percussions seran els protagonistes del concert "Pierrot a la lluna" que tindrà lloc a L’Auditori el proper dissabte 16 de gener en dues sessions, una a les 11h i l’altra a les 12.30h. A Pierrot a la lluna s’interpretaran músiques composades als segles XX i XXI relacionades amb la lluna i la cantant, entre peça i peça, ens recitarà textos, alguns del quals seran de les cançons que canta i altres serviran per ajudar-nos a entendre el viatge del concert.

Per primera vegada, abans del primer passi de "Pierrot a la lluna", tindrà lloc una sessió prèvia de preparació de 30 minuts de durada (a les 10h) dirigida a tota la família per a incidir en detalls i elements musicals i escènics que faran gaudir més àmpliament del concert a tots els assistents. Marta Figueres, pedagoga del projecte, donarà indicacions que ens facilitaran una millor comprensió del concert, fent que sigui una experiència més enriquidora.