COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

14 de desembre 2009

L’Auditori:Educa i el Museu de la Música oferiran quatre espectacles diferents per als més petits aquest Nadal

Els més petits de la casa comencen aquests dies a sentir i viure amb especial il•lusió el Nadal, i L’Auditori Educa i el Museu de la Música han volgut sumar-se a la festa amb quatre propostes diferents per a nens i nenes de totes les edats, per tal que gaudeixin de bona música aquests dies senyalats.

D’aquesta manera, el dissabte 19 de desembre tindrà lloc el primer espectacle pensat pel Nadal, "T’EnCANTArà: Nadals a ritme llatí", activitat participativa on durant tot el matí tota la família podrà venir a L’Auditori a cantar i assajar per acabar interpretant un concert amb la resta dels participants i amb instrumentistes i solistes professionals. Tot sota la batuta de professors de cant i directors especialitzats amb la temàtica de cadascuna de les edicions (música llatina, gospels, cançons de bressol, de cinema,....). Aquesta activitat està adreçada a famílies amb fills a partir de 8 anys i no cal saber música per participar-hi.

Durant els dies 23 i 28 de desembre els més menuts podran gaudir, en dues sessions matinals de les 10h a les 13:30h, d’una altra activitat, en aquest cas al Museu de la Música. En el taller de Nadal "Els pastors músics" els nens i nenes es convertiran per un dia en pastors tot resseguint un itinerari comentat per les sales del Museu, on aniran observant i descobrint els diferents instruments relacionats amb el Nadal. El taller consistirà en la construcció d'un tamborí, que els nens es podran emportar a casa per acompanyar les cançons tradicionals nadalenques. L'activitat es complementarà amb l'observació d'un pessebre tradicional amb les figuretes dels pastors músics com a peces destacades. Aquest pessebre de temàtica musical s'exhibirà a la Sala d'interactius des del 20 de desembre de 2009 al 11 de gener de 2010.

El relleu d’"Els pastors músics" l’agafarà el concert "Ma, me, mi…Mozart!" que omplirà els matins dels dies 29 i 30 de desembre i 2 i 3 de gener amb la música de Mozart. A "Ma, me, mi…Mozart!" sis músics amb un instrument de cada família: veu, acordió, clarinet baix, violí, flugel i instruments de corda pinçada, interpreten Mozart. Els arranjaments s’han fet jugant amb la seva música i amb estils, ritmes, climes i harmonies més properes als nostres dies.

Per últim, a més de "Ma, me, mi…Mozart!", els nens i nenes que s’apropin a L’Auditori el dia 3 de gener podran formar part de la visita participativa per a famílies, Mimomúsica, organitzada al Museu a les 12h. En aquesta activitat els assistents es posaran a la pell del qui toca, del qui composa i del qui escolta. Mimomúsica és una proposta de participació corporal, conduïda i narrada per Clara de Ruste, on grans i petits podran triar el paper d’intèrpret, director, compositor, luthier, o bé d’oient.

Anar al principi