COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

29 de juliol 2011

L’Auditori consolida el seu suport a la creació musical amb l’edició L’Auditori:Encàrrecs. La publicació recull les 88 obres encarregades a compositors i autors des de la inauguració de L’Auditori

A punt de finalitzar la temporada 2010-2011 L’Auditori presenta L’Auditori:Encàrrecs, una publicació digital que engloba els encàrrecs que s’han fet a compositors i autors des de les diverses àrees de producció artística que conformen L’Auditori.

Després de dotze anys d’intensa activitat, L’Auditori ha realitzat vuitanta-vuit encàrrecs que el situen com un important equipament al servei de la vida musical a Barcelona i Catalunya. Aquesta publicació recull les obres encarregades pels diferents departaments i formacions de L’Auditori des de la seva inauguració l’any 1999 fins a la darrera temporada 2010-2011: l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) amb un total de vint-i-dues obres, la Banda Municipal de Barcelona amb onze encàrrecs, el Departament de Música Moderna amb set encàrrecs, el Departament de Música Clàssica i Contemporània amb vuit i el Servei Educatiu amb un total de trenta produccions encarregades.

El factor comú que posa de manifest aquest recull és la voluntat de L’Auditori de fomentar la creació en l’àmbit musical, l’atenció als nous llenguatges i les noves creacions.


Podeu accedir a la publicació a través de l’enllaç L'Auditori:Encàrrecs

Anar al principi