COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

11 de febrer 2010

L’Auditori celebra diumenge la festa de Santa Eulàlia amb "Contabile"

En el marc de la festivitat de Santa Eulàlia el Museu de la Música i L’Auditori Educa s’han volgut sumar a la celebració barcelonina el pròxim diumenge 14 de febrer a les 17h amb "Contabile", una sessió gratuïta (places limitades) on tota la família amb nens i nenes a partir de 6 anys podrà conèixer el Museu d’una forma diferent a l’habitual de la mà d’una narradora, Patrícia McGil i del grup Virdung -Joan Izquierdo, flautes de bec, i Alfred Fernàndez, llaüt i vihuela.

Aquests, experimentant amb la paraula i la música com a vehicles d'expressió i comunicació complementaris, presentaran als assitents unes històries embastades per un fil argumental al voltant de la música i els instruments de l'exposició permanent del Museu de la Música.

"Contabile" és una sessió pensada per a un espai íntim amb el propòsit de comunicar un missatge petit: un instrument porta a l'altre com una paraula porta a la següent i la història dels nostres avantpassats ens ha portat a la nostra. Els intèrprets han escollit algunes de les seves músiques preferides de l'època del Renaixement i contes populars de diversos orígens.

Anar al principi