COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 13 de novembre 2018

Karl-Heinz Steffens dirigirà la Simfonia Tràgica de Mahler en substitució de Pinchas Steinberg

Una prestigiosa carrera en l'àmbit de l'òpera i la música simfònica fan del mestre Steffens una de les batutes més aclamades i versàtils del panorama internacional.

Karl-Heinz Steffens dirigirà la Simfonia Tràgica de Mahler en substitució de Pinchas Steinberg

El director Karl-Heinz Steffens dirigirà la Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya amb la Simfonia núm. 6 en La menor, "Tràgica" de Gustav Mahler en substitució de Pinchas Steinberg, que no participarà en aquesta producció a Barcelona per motius aliens a L'Auditori.

El desè programa de la temporada de l'OBC es veurà a la Sala 1 Pau Casals de L'Auditori els dies 18, 19 i 20 de gener. La Tràgica de Mahler és un dels monuments simfònics més impressionants de tots els temps. És una obra gegantina, intensa i dramàtica que té en el mestre Steffens un dels millors aliats del moment.


Sobre Karl-Heinz Steffens
Director musical de la Deutsche Staatsphilharmonie Rheinland-Pfalz, Karl-Heinz Steffens destaca com a director tant en l'àmbit operístic com en el simfònic. Mostra d'aquesta activitat són els seus compromisos recents amb la Simfònica de la Ràdio de Baviera, Filharmònica de Berlín, Filharmònica d'Israel, Filharmònica de Helsinki, Nacional de Lyon, Filharmònica de Munich, Royal Stockholm Philharmonic, Salzburg Mozarteum Orchestra i l'Orquestra de la Tonhalle de Zuric i dirigeix freqüentment les Orquestres Simfòniques de la Ràdio de Berlín, Frankfurt, Hamburg, Stuttgart i Leipzig.

Aquesta temporada tornarà a la Netherlands Philharmonic Orchestra, a la Filharmònica del Teatro Regio de Torí, i continuarà visitant Escandinava amb la Filharmònica d'Hèlsinki i el cicle de simfonies de Brahms amb la Norrköping Symphony Orchestra.

A més del debut amb l'OBC, el mestre Steffens es presentarà per primera vegada a Nord-Amèrica amb la Toronto Symphony. Al Regne Unit, Steffens tornarà a les orquestres de Hallé, City of Birmingham i Bournemouth Symphony, i debutarà amb la BBC Scottish Symphony Orchestra inaugurant el festival de Lammermuir amb la Simfonia núm. 7 de Bruckner.

L'orquestra de la qual és titular, la Deutsche Staatsphilharmonie Rheinland-Pfalz, va rebre el premi ECHO a la Millor orquestra l'any 2015 per l'enregistrament d'obres de B. A. Zimmermann.

Respecte a la seva vessant de director operístic, Steffens és habitual de l'Òpera Nacional de Noruega, Staatsoper Unter den Linden i el Teatro alla Scala de Milà. Recentment ha debutat a l'Òpera de Zuric.

Anar al principi