COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 4 de febrer 2021

Juanjo Mena, Maria Joao Pires i Nuno Coelho s'incorporen a la temporada d'hivern de L'Auditori de Barcelona

L'Auditori de Barcelona reajusta la fitxa artística i musical d'alguns concerts a causa de les restriccions de mobilitat internacionals.

Juanjo Mena, Maria Joao Pires i Nuno Coelho s'incorporen a la temporada d'hivern de L'Auditori de Barcelona

Degut a les restriccions de mobilitat en l'àmbit europeu i a altres motius derivats de la pandèmia, L'Auditori de Barcelona ha fet alguns canvis en els programes que podrem veure en les properes setmanes.

Respecte a l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, el director portuguès Nuno Coelho substituirà a Kerem Hasan el cap de setmana del 12, 13 i 14 de febrer. D'aquesta manera, el jove director torna a l'OBC per segona vegada en aquesta temporada, on ja el vam veure dirigint amb gran èxit el programa Nit transfigurada el mes d'octubre passat. Respecte al programa, es manté igual exceptuant la interpretació de l'obertura de l'òpera Der Freischütz de Carl Maria von Weber, que reemplaçarà la inicialment anunciada Blumine de Gustav Mahler.

De la mateixa manera, el director Juanjo Mena, una de les batutes espanyoles més internacionals, es posarà una vegada més al capdavant de l'OBC els dies 6 i 7 de març per reemplaçar al mestre Leonard Slatkin.

En relació a la temporada d'Orquestres Internacionals d'Ibercàmera, el concert que havien d'oferir la pianista Martha Argerich i l'Orquestra Simfònica de Lucerna el dia 15 de febrer ha estat reemplaçat per un programa amb la pianista Maria Joao Pires i l'Orquestra Da Camera, que es farà el mateix dia 15 a la Sala 1 Pau Casals de L'Auditori de Barcelona.

Pel que fa a la Música de Cambra, el Z.E.N Trio ha cancel·lat el seu concert de l'1 de març a la Sala 2 Oriol Martorell de L'Auditori de Barcelona.

Anar al principi