COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

1 de març 2010

José James inaugura "Jazz a L’Auditori – Cicle ContraBaix" aquest diumenge 7 de març portant el seu jazz soul a la Sala 2 Oriol Martorell

José James inaugurarà Jazz a "L’Auditori – Cicle ContraBaix" el proper 7 de març presentant el seu darrer treball discogràfic Black Magic. Aquest nou disc (Brownswood Recordings, 2010), és una obra captivadora, que ha comptat amb l'ajuda de mestres dels beats com el Dj californià Flying Lotus, Dj Moodyman o el MC japonès Dj Mitsu. Tretze temes plens de referències a la cultura afroamericana integren Black Magic, una veritable delícia musical que serà defensada en viu amb una formació de luxe integrada per Grant Windsor als teclats, Neil Charles al baix, la bateria de Richard Spaven i la col·laboració especial de la veu de Jordana de Levy.

El primer disc de José James va ser "The Dreamer" (Brownswood Recordings, 2008), un treball altament aclamat que va situar-se al lloc 21 de la llista dels 50 millors àlbums de jazz de l'any que elabora la revista "JazzTimes". Amb referents com John Coltrane, Billie Holiday i Marvin Gaye, el jove vocalista de Minneapolis, d’altra banda, plenament integrat en la corrent de la nova escola jazzística de la ciutat de Nova York, es presentava com un baríton de veu distintiva i singular que desdibuixava les fronteres entre el funk, el soul, el jazz i el hip hop fent gala d'impagables jocs rítmics i una gran capacitat improvisadora. A més, "The dreamer" el presentava també com un brillant compositor (set dels deu temes eren originals seus) i un efectiu arreglista, fet que el mostrava com un músic inquiet amb una versalitat creativa que el porta molt més enllà que les seves indiscutibles qualitats vocals.

Anar al principi