COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Atenció:

Aquest concert es realitzarà a la Capella de Santa Àgata
Museu d'Història de Barcelona, Plaça del Rei, s/n, 08002 Barcelona

JEAN RONDEAU

PIÈCES DE CLAVECIN, DE COUPERIN

©Edouard Bressy

Repertori

  COUPERIN: Premier i Huitième Préludes de l’Art de Toucher Le Clavecin; Troisème Ordre del Primer Llibre de Pièces de Clavecin (selecció); Sixième, Septième i Huitième Ordre del Segon Llibre de Pièces de Clavecin (selecció); Quinzième i Dix-septième Ordre del Tercer Llibre de Pièces de Clavecin (selecció)

Intèrprets

  Jean Rondeau, clavicèmbal
  • 29€
  • Capella de Santa Àgata
  • Llums d'Antiga

  En la seva segona visita a la temporada d'Antiga a L’Auditori de Barcelona, Rondeau abordarà el repertori de François Couperin, un dels mestres de la composició per a clavicèmbal.

  Programa

  El clavecinista Jean Rondeau és un dels nous fenòmens de la música clàssica. Amb una estètica allunyada dels estàndards clàssics, la seva forta personalitat musical l’ha dut a ser, amb vint-i-un anys, un dels guanyadors més joves del prestigiós Concurs Internacional de Clavicèmbal de Bruges, signar en exclusiva amb el segell Erato-Warner, amb qui ja ha enregistrat tres discos amb música de la dinastia Bach i Jean-Philippe Rameau, a fundar el grup d’orientació jazzística Note Forget i a compondre música per a cinema. En la seva segona visita a L’Auditori de Barcelona, Rondeau abordarà el repertori de François Couperin, un dels mestres de la composició per a clavicèmbal. Músic de la cort de Versalles dels reis Lluís XIV i Lluís XV, Couperin va escriure les seves peces per a clavicèmbal pels cercles aristocràtics més reduïts, allunyats de la pompa reial. Agrupades en quatre llibres en forma de vint-i-set ordres, les composicions de Couperin cobreixen una enorme varietat de temes i estats d’ànim i van ser molt apreciades tant pels seus contemporanis com per les generacions futures. Avui les podem escoltar en les mans dels millors i més delicats intèrprets de clavicèmbal com Jean Rondeau.

  També et pot interessar

  Les músiques de Martí Luter i Lluís XIV
  Música Antiga

  Les músiques de Martí Luter i Lluís XIV

  Conversa a tres bandes

  Representacions:
  Dijous 7 de febrer 2019 a les 19 h
  Lloc:
  Sala 4 Alicia de Larrocha
  VOX LUMINIS: THE REFORMATION
  Llums d'Antiga

  VOX LUMINIS: THE REFORMATION

  Representacions:
  12 de febrer 2019
  Lloc:
  Basílica de Santa Maria del Pi
  LINA TUR I KENNETH WEISS
  Llums d'Antiga

  LINA TUR I KENNETH WEISS

  ELISABETH JACQUET DE LA GUERRE

  Representacions:
  14 de febrer 2019
  Lloc:
  Capella de Santa Àgata
  Anar al principi