COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Lisi Andrés | 16 d'abril 2018

János Kovács i l'Orquestra Nacional d'Hongria tornen a Ibercamera

El Mestre János Kovács i l'Orquestra Nacional d'Hongria ens van sorprendre en el seu homenatge a Kocsis amb una Simfonia "Júpiter" que difícilment oblidarem.

Kovács, un gran mozartià, i l'Orquestra Nacional d'Hongria, una de les més reconegudes orquestres europees, tornen a la Temporada el proper 23 d'abril.

Mireia Barrera, reconeguda com una de les més grans directores de cor del món, retorna a Ibercamera després de protagonitzar un dels moments més emocionants de la Temporada: el final de la Segona de Mahler, amb el Cor Ibercamera, la Simfònica del Mariinsky i Valery Gergiev. En aquesta ocasió, torna amb el seu Cor Madrigal per interpretar el cèlebre Rèquiem de Mozart. El Cor, fundat el 1951, és una de les formacions corals més destacades del país que ha estat dirigit per grans batutes com Celibidache, Frühbeck de Burgos, Gergiev, Hager, Mena o Rostropovich.

El proper concert de la 34aTemporada estarà dedicat íntegrament a Mozart. S'iniciarà amb l’estil contrapuntístic de l'Adagio i Fuga, en do menor, que donarà pas a les exquisides melodies de la Simfonia núm. 39, en mi bemoll major. El concert conclourà amb el cèlebre i inacabat Rèquiem de Mozart, la dinovena i última missa escrita pel compositor.

RÉQUIEM DE MOZART
Orquestra Nacional d’Hongria
Cor Madrigal (Mireia Barrera, directora)
János Kovács, director

PROGRAMA
Mozart, Adagio i Fuga, en do menor, K. 546
Mozart, Simfonia núm. 39, en mi bemoll major, K. 543
Mozart, Rèquiem, en re menor, K. 626